1

Gândirea optimistă a unuia cu accese de pesimism

Aflasem că Nebuloasa (foto dreapta) intră în direct la Digi24 Timișoara pentru a vorbi despre proiectul din care face parte, PR Beta, și despre workshopurile cu tema PR online care încep azi în capitala Banatului.

La rând stă frumos Clujul pentru care studenții la comunicare pot aplica aici.

Perioada de înscriere: 22 octombrie – 3 noiembrie

12 noiembrie 2012 – 17 noiembrie 2012. Cursurile se desfășoară cu o frecvență de 1/zi, timp de 6 zile. Fiecare workshop se desfășoară pe durata a 4 ore și include o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor. Interviurile au loc în perioada 5 noiembrie – 9 noiembrie.

Locuri disponibile: 15. Șanse de a primi un job în domeniu după participare: mari. E exact cum îmi place mie. Workshop despre comunicare (online) cu finalizare.

No, bun. După ce am aflat că intră Nebu-n emisiune, m-am uitat la ceas și mai aveam 10 minute în care să găsesc un soft pentru o captură video de bun simț și să-l și instalez. Îl găsesc, îl instalez, îi dau REC și… îmi crapă laptopul. M-am gândit cu invidie la cei care au Mac-uri, și apoi m-am susprins zâmbind:

- Lasă, bă. De fiecare dată când îți leșină laptopul gândește-te că, în același timp, cel puțin un Mac moare iremediabil undeva în lumea asta. Tu măcar îi poți da restart la al tău și restore în browser.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *