0

Gardurile zburau, regia dormea, reporterul zbiera. Degeaba

I-auzi. Cică nu-i ușor în presă. Trebuie să mai și ragi din când în când. Fiecare știa ce-l așteaptă când s-a băgat în troacă.

Viaţa de reporter nu este deloc uşoară. O demonstrează incidentele de astăzi din faţa Guvernului, când un reporter încearcă să intre în direct pentru a surprinde momentele de tensiune maximă din timpul mitingului agricultorilor, dar nu este auzit de colegii săi din echipa tehnică. via

Da, mă rog, de ce nu-i ușoară? Că dorm ăia din regie și prostul zbiară ca să-i trezească? În cazul de față viața de reporter TV nu e grea. E doar ingrată atunci când nu e făcută-n echipă. Și dacă au încercat să stoarcă apoi un dram de dramatism din secvență, ei bine, a avut fix efectul invers și facem pe noi de râs, în loc să plângem de milă.

Omul a reacționat normal. Putea avea live-ul vieții lui. Cine nu s-ar mândri cu o transmisie în direct cu garduri care zboară pe deasupra capului?

E de râs, și vai cât am putut râde! Cu atât mai mult e de râs cu cât înțelegem că și-o bat colegii de el și de aia au dat pe net bucata. Măcar aci să facă audiență.

Reeeeeeeegiiiiiiiaaaaaa! Dați share (pe Facebook) acuma!

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *