0

Găsim și lucruri bune în curtea TVR. Parteneriat cu Google Cutural Institute

La proiect s-a lucrat șapte luni și ăsta ar fi cam ar șaptelea proiect lansat de departamentul online al TVR. S-au folosit peste 50 de materiale video descoperite recent în arhiva TVR, care puse cap la cap au format un lung metraj.

S-au analizat peste 300 de ore de materiale între care am înțeles că s-au regăsit și primele altercații de la Timișoara, cele care au pornit Revoluția. Produsul final poate fi vizionat aici.

Google Cutural Institute este o mega platformă despre care am aflat abia acum. Printre stream-uri întrerupte, am întețeles că are cam un an de existență și că e folosit de 2,5 milioane de oameni (nu bag mâna-n foc pentru informațiile astea). Pentru cei care vor să mai afle una alta despre istorie, fără să dea o fugă pe la bibliotecă, e un instrument ideal. Ideal este și pentru profesori. Cap le trebuie să-l folosescă și pariez că nimeni nu mai doarme la ore.

Noroc cu Bogdana Butnar (Industry Manager for Google Romania) că a fost în studio și a explicat exact cum găsesc informațiile de care am nevoie, că oamenii TVR au fost prea prinși de a expune detalii ale proiectului și au uitat să spună esențialul.Este un nou produs al Google și fără îndoială cel mai apreciat de mine.

Nici TVR+ nu arată rău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *