0

Gigi Becali are nevoie de ajutor

Credeaţi că numai noi, mallitorii de rând avem probleme cu tehnologia? Greşit! Toată lumea are probleme cu ea! Din rândurile noastre îl scot în faţă pe Hurducaş Senior! Care după ani buni de când posedă telefon mobil, încă mai crede că Vodafone îl fură la factură şi nu vrea să accepte că nu-şi blochează tastele şi mă sună din buzunar, aproape săptămânal! :))

Ce să mai vorbesc de noi, care avem mega sisteme da calcule plasate sub un tochscreen? Că ne vine să dăm cu capetele de pereţi periodic, pentru că un bug ascuns într-o aplicaţie zăpăceşte tot ecositemul sistemului de operare! Dar pentru rezolvarea lor, s-au inventat forumurile de profil. Şi reţelele de socializare, în cazul de faţă Facebook, pot oferi răspunsul corect la o întrebare care ne f**e nervii!

Acum urmează un exemplu elocvent, aşa că puţină atenţie vă rog. Gigi Becali, notoriu deţinător de echipă de fortbal parvenit prin afaceri imobiliare, inventator al aroganţei, presupus posesor de profil de Facebook şi de Samsung androidizat întreabă:

Aşa se face băi! Un bărbat machedon adevărat îşi ia problema în mâini şi o rezolvă! Nu se roagă e nimeni! Şi face şi economie de bani aşa. De aia e Steaua pe primul loc. Pe primul loc al site-urilor de pseudo-ştiri sportive. :D

Dar la voi a mers? Daţi omului un sfat! :)) Vezi mă Gropare ce probleme ridică Androidul? Ia acolo un iPhonel Quattro! ;)

Mulţumesc Tudor pentru printscreen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *