8

Greva foamei, cea mai bună cură de slăbit

Şi sufăr. Din cel puţin 4 puncte de vedere. Am început vineri să constienţizez că am o problemă când a trebuit să bag ştuţu de la curea în altă gaură, tot din curea!, ca să-mi încapă foalele.

În consecinţă săptămâna asta am încercat să o ard pe fibe, să bag fructoase şi legumoase în mine, da-s fix apă de ploaie. Moralul meu îi tot acolo. Şi sufăr, după cum ziceam, cel puţin din 4 motive:

 • nu mă mai încap hainele ce mi-s extra dragi
 • mi-au crescut fălcile care oricum mari şi la 60 de kile
 • nu mai întorc femeile capul dup mine, numai după dumele mele :D
 • nu mai pot mânca cât vreau şi io-s gurmand şi aş mânca numai de alea de se depun

Datorită lui Andrei Palatkas, acest viitor Sergiu Nicolaescu al României, dar care nu va avea un Mihai Viteazu al său, ci eventual o Stelă Popescu, am realizat că-s cât dulapul din casa părintească a lui Nicu Bendea. Dar sunt recuperabil. :D

Văzut prin obiectivul lui cu care a filmat mândru la deschiderea Berăriei Ursus, am decis că-i cazul să intr-un greva foamei ca să slăbesc. Văd io pe ce motiv. No, da există şi o parte bună în toată povestea asta: cât de bine am putut mânca io până acuma? :D Dar numai de luni mă apuc de slăbit! :P


 


8 Comments

 1. Draga Hurducas,

  Trebuie sa recunosc ca prin obiectiv pari cam bucalat, dar camerele de filmat in general ingrasa… Asa ca don’t worry, stiu ca mori dupa o polonet cu branza :))

 2. Mariane, nutritionistul e baza! Taica-meo cu 30 de minute de power walk pe zi si ridicare de greutati alte 15 minute si dieta de la nutritionist a ajuns de la 123 de kile la 90 in vreo 3 luni ;). Lasa curele de slabire improvizate ca nu functioneaza!!!

 3. micule moga (mozzart, scuzați), foamea n-o slăbit pe nimeni. foametea, da. nu-ți doresc asta:). numa’ o idee am pentru tine (știi tu, cea pe care am învățat-o de la chinezul bătrân din kuala lumpur): eat less, exercise more:). să fii sănătos.

  • eh, îți dai seama că nu mă voi înfometa, avansam o ipoteză :) evident că mâncatul puțin și mișcarea multă fac toată treaba. și cred că mi-ai dat o idee care te implică direct :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *