0

Grevă pe drepturi de autor și conceptul de “investiție a milei”

O mai știți pe Cristiana Anghel, profa aia care apărea TV lividă și cu pungi albastre sub ochi mari cât trustul Intact Media? NU se poate să n-o știți. A făcut greva foamei la TV nu știu câte zeci de zile.

Cel puțin un membru al familiei voastre a fost impresionat de starea ei și îndârjirea cu care se ținea de planul propus. Plus că a fost intens mediatizată de presă, mai ales de Antene. De ce de Antene? Simplu. A figurat în contabilitatea lor.

Cristiana Anghel, învăţătoarea grevistă, care candidează din partea PC pentru Senat, a avut contract cu Antena 3, televiziune care a promovat-o intens în perioada protestului său. sursa

Dacă vă uitați atenți pe captura de sus, o să trageți concluzia că doamna învățătoare a făcut grevă pe drepturi de autor!!! Bă, ejti nebun? Grevă cu contract de drepturi de proprietate intelectuală?! Mâine, poimâine, sper să apară și un contract cu ceva shaormerie care-i livra mâncare în timpul grevei, că io-s convins că n-a făcut foamea 100%, așa ca la carte.

Ni ce grasă și ce mândră îi acuma:

Cu ocazia asta, la o nouă rectificare a legislației muncii ar fi de bun augur să se introducă în lista meseriilor recunoscute și asta de grevist. Ce o tot dăm după cireș? Există oameni plătiți ca să facă mici răscoale și există și dovezi care să valideze afirmația.

Și tot cu ocazia asta poate înțelege și mama de ce nu trebuie să-ți fie milă de nimeni. Sau să-ți fie dar cu cap. Adică să-ți faci buget de milă pe anul 2013 și în funcție de asta să o distribui cazurilor care-ți inspiră cea mai mare încredere, după ce faci puțin reaserch să vezi dacă merită sau nu investiția.

Altfel spus sunt pentru conceptul de “investiție a milei”.

sursa foto 1, 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *