5

Guvernul, grădiniţa cu program prelungit “Croitoraşul cel viteaz”

V-aţi întrebat vreodată ce se întâmplă într-o şedinţă de Guvern, în România? Ce se discută? Păi spre exemplu în întâlnirile pe care le are noul Executiv se dezbat scheme de joc petru meciurile politice.

Ponta: La şedinţele de guvern, 75% din timp discutăm despre cum să ne apărăm de atacurile politice

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, într-o întâlnire cu presa străină, că într-o şedinţă de guvern 75% din timp este alocat discuţiilor privind apărarea de atacurile politice, transmite Bloomberg.

“Vrea să-mi exprim amărăciunea că atunci când ne întâlnim într-o şedinţă de guvern, alocăm 75% din timp discutând despre cum să ne apărăm de atacuri politice (…) Există un puternic conflict la nivel politic între mine şi preşedinte, pentru că venim din partide diferite, şi există şi un conflict personal pentru că bătălia se dă cu toate armele”, a afirmat Ponta. sursa

75% da?! Atât alocă ei pentru bullshit-uri. Practic Guvernul lucrează cu sfert de normă în folosul companiei  România S.A. În mediul privat un contract de genul ăsta se numeşte generic  ”contract pe 2 ore” iar remuneraţia se învârte în jurul a 120 de lei. Legal.

Se ridică astfel 2 întrebări fireşti:

1. Oamenii din Guvern îs plătiţi cu 120 de lei pe lună? Îs curios pentru că vorbim de banii mei, de banii nostri. Şi aş vrea să fie plătiţi pentru cât lucrează, nu pentru cât bârfesc sau pentru cât timp petrec făcându-şi planuri despre cum să nimicească tabăra adversă!

2. Când se maturizează noii veniţi la Putere? Ce-i cu comportamentul ăsta de grădiniţă, frate? Că am impresia că-s nişte copii care se joacă cu carbid, inconştienţi că suflul exploziei le-ar putea face freza.

Popun să punem un banner mare pe Palatul Victoria pe care să scrie: Grădiniţa cu program prelungit “Croitoraşul cel viteaz”. Dl. Goe Crinuţ tocmai s-a hotărât să-l dea jos pe domnu’ educator pentru că nu-i primeşte prietenul la groapa cu nisip.

5 Comments

  1. Pe mine mă şochează sinceritatea şi inconştienţa cu care Ponta face asemenea declaraţii, cred că nici nu şi-a dat seama ce a scos pe gură. O să vină mâine-poimâine să spună că el a vrut să transmită altceva, că nu a declarat asta, de fapt.

      • Ştiu, dar totdeauna am impresia că va începe să înveţe din greşeli. :P Se pare însă că nu îi stă în obicei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *