4

Haterieni! Stăpâniți-vă entuziasmul!

Mare agitație mare în online-ul rromânesc! Aparent a picat un blog. Zice-se că ar fi victima curentului seized demarat de americani. Practic e o acțiune în termeni legali începută acum vreo 2 ani despre care vă puteți face o idee aici.

Eu sunt adeptul exemplelor palpabile așa că, pe viu, s-a întâmplat asta:

Dar există și teoria conspirației, după cum era de așteptat. Vocile celor care-s în partea întunecată a internetului și-l hateresc pe om, spun că a fost o mișcare de imagine, din nou, și să le dea lor țeapă ca să poate să le dea el țeapă la urmă. Sau ceva de genul… și spre a-și susține cauza avansează dovada asta:

Adică dacă-i dai save picture îți apare numele orașului și asta ar însemna că nu-i veridic. Ideea e că în versiunea asta sesizată de Alex nu există orașul trecut, iar în asta de la Aiurea există.

Singura entitate care ar putea să ne spună adevărul e firma de hosting, care cred că ar trebui să fie notificată în caz de astfel de necaz. Așa că adevărul e undeva la mijloc.

Mă rog, am scris asta doar ca să vă reamintesc că există vasilemanu.ro și aș vrea să știți că dacă pățiți așa ceva și nu mai aveți unde scrie, pot pune o pilă la mogulul ce-l deține. :D

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *