5

Î: Ce au în comun un ghimpe şi un site de turism? R: Nesimţirea.

Nu contest existenţa coincidenţelor, dar nici nu pun botul la ele în secunda următoare. După episodul ăsta de ieri în care atitudinea vinovatului e fix invers de cum e normal, dau de o mega ştire:

Am zâmbit, am dat linkul pe Twitter, am căutat pagina de Facebook şi am lăsat un comentariu inofensiv cu link către rândurile mele de acum 3 zile în care am făcut o comparaţie între Cătălin Baba şi Newman din Sienfeld. Răspunsul a venit cât ai zice unlike.

Ce dracu-i greşit cu voi, bă? Nu am cerut să mi se recunoască meritele, nu ma cerut nimic, deşi dacă dai o căutare pe Google nu prea găseşti comparaţia asta. Am dat peste o singură menţionare, dosită, făcută undeva prin 2010. Prin urmare datorită coincidenţei prea mari şi mai ales a reacţiei de bolovan aş fi îndreptăţit să-mi ridic un semn de întrebare.

Dar nu asta e ideea, ci faptul că vă etalaţi nesimţirea de fiecare dată când aveţi ocazia. De fapt stai… Ghimpele a fost vitregit de creier, ar trebui să fiu mai înţelegător.

Acum înţeleg de ce se ard miriştile.

5 Comments

  1. Acum foarte sincer si fara nicio legatura ca sunt singurul comentator de pe acest blog :D , dar pana la postarea ta nu auzisem de porecla lui Baba. Cand am vazut fotografiile, una langa alta, am zis ca e unul si acelasi.
    Mai auzisem de baba cate ceva (mai multe) dar porecla asta nu, asa ca nu stiu cat de veche e sau nu. Pot sa confirme/infirme studentii de la facultatea pe unde a fost prof sau decan sau..
    PS fara a vrea sa supar pe cineva aia e o facultate absolut DEGEABA!

    • Am fost student și masterand acolo. Toate facultățile-s degeaba dacă studentul nu vrea să facă nimic cu viața lui.

  2. Cum va explicati ca Baba a inceput facultatea la 22 de ani? O fi fost bolnav cand era mic, dar a recuperat, nu gluma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *