10

Î: De ce m-aș arunca în gol, legat de-o coardă? R: Pentru că… Pitong?!

Săptămâna care tocmai a început și la Cluj cu un iz islaico-american, că doar nu credeți că am scăpat de potopul informațional, va avea apogeul în weekend.

Se vor întâmpla Osamă de evenimente care vor da sudențimii motiv solid de zăpăcit bugetele primite de acasă,de Paști, pentru următoarea lună, pentru că nu-i așa? Dragostea trece prin stomac, studenția prin ficat!

Pentru noi ăștia care abia așteaptă să se destrăbăleze departe de casă, Transilvania Music Event va face ca perioada 2-8 mai să fie tot un fel de Săptămâna Mare, pentru că:

 • Pitong
 • Vali Bărbulescu
 • Ciprian Robu
 • Iris

Concertele se țin în parcarea cooperativei din comuna Florești, Polus Mall, și vin însoțite de bungee jumping, street ball, escaladări, concursuri și nelipsitele traininguri și workshop-uri în aer liber.

Înțeleg cam tot ce se întâmplă, mai puțin bungee jumpig-ul, care e un fel de spânzurătoare numai că nu te legi cu funia de gât să te și sufoci, ci de picioare ca să faci infarct în timp ce plonjezi în gol. De când am aflat de sportul ăsta dus la extrem, continui să mă întreb de ce aș face asta și deși m-am aruncat de la etajul doi când eram în generală, tot nu l-aş practica.

Dacă voi găsiți o explicație logică pentru a mă arunca, încă o dată, cu bună știință, io vă dau câte o invitație la Iris. Pe bune. Am 5, toate-s ale voastre dacă-mi dați un motiv plauzibil până vineri la 23.59. :D

În caz că mă catalogați drept un fricos, accept și sfaturile despre cum să-mi fac curaj să sar! Să ascult, pentru relaxare, Pete Tong? Iris? Sau mai bine Robu, că așa ar suna și gândurile mele când aș fi în aer?

Deci? Aștept totul, mai jos, sub formă de comentarii. Se pricepe careva la hipnoză? :D

 

10 Comments

 1. :))) pai e simplu…..

  Zici ca intelegi partea cu escaladarile. Ei…, presupunand ca nu esti mare catatator, asta e ca si cum te-ai arunca de la etajul 2 pe spate, pe beton…doar ca alegi partea mai grea de a ajunge la inaltimea aia (te cateri) decat sa o iei pe scari.

  Asadar, daca gasesti ratiune in escaladari, poti sa aplici acelasi principiu si la bungee :)

  Intr-adevar, la catarat ai coarda…dar la bungee ai saltea, so…no worries!

  Cele bune si tine-o tot ashe!

 2. Mai…ar trebui sa incerci pentru ca ar fi ceva nou (nu ar mai fi etajul 2, ci cam 6 :)). si avand in vedere ca e si o saltea jos…ar fi destul de safe.

  Si daca tot nu esti convins, ai putea sa stai linistit (cu o bere in mana) si sa te uiti la altii cum se leagana prin aer, in timp ce asculti Iris – Floare de Iris (..iar cand noi nu vom mai fi….va veti aminiti…..:)) sau pe nea Pitong!

  Toate bune!

 3. Hey Man, don’t be a pussy! :) Femeile o fac tot timpul. Need a bear hug? :)

 4. Explicatie logica nu cred ca exista…adica toti cei care s-au aruncat in gol, legati de coarda binenteles, nu cred ca au fost manati de o voce interioara.
  Pur si simplu, intr-un moment de nebunie, isterie si euforie le-a venit sa sara. Ca s-au si intors inapoi, datorita corzii, e doar un bonus.
  Iti recomand “decat” o incalzire pe baza de alcool distilat:)))

 5. Am chiar mai multe motive. E foarte simplu!
  1. ca să-i arăți mamei ca n-ai uitat experiența; e motiv logic pentru că părinții au nevoie să li se confirme faptul că i-au influențat pe copiii lor.
  2.ca să-ți testezi noua achiziție: rogi pe cineva să iMortalizeze momentele în care sângele iți coboară în cap, iar părul îți flutură în vânt și/sau printe picături de ploaie, după caz; și ăsta e logic, pentru că testezi nu doar limitele tale, ci și pe cele ale tehnologiei. Oare va rezista adrenalinei?
  3.video-ul îl sharuiești cu noi într-un post, noi îl urmărim, îl dăm mai departe, iar tu ta-daaam! faci trafic.Logic, nu?:))
  4.mulțumită posibilității de a fii hipertensiv câteva momente, poate faci și o descoperire medicală. Peste câțiva ani poți să realizezi că cei care au hipertensiune în tinerețe din cauza adrenalinei, nu mai sunt hipertensivi la bătrânețe. Nu-i așa că te-ai sacrifica pentru binele urmașilor?:)
  5.ca să ai o amintire pe care nu mulți o au, ca să experimentezi ceva neobișnuit pentru unii, ca să dai emoții familiei, ca să-mi dai mie motiv de laudă, ca să retrăiești aruncarea în gol din clasele mici doar că la scară mult mai mare.

  P.S.: Hmm…cam lung comentariul, nu? Pariez că nu te așteptai să primești atâtea motive.

  Dare for more! ;)

 6. pentru senzatia pe care o ai cand vezi cum se apropie pamantu de tine… si cand esti la 1m impactul care parea inevitabil nu se produce… pentru ca tu te opresti exact la timp si te ridici incet inapoi… (asta in cazul fericit in care coarda nu se rupe) si exclami imediat ca mai vrei o data…

 7. N-as putea sa te cataloghez drept fricos pentru ca ai dat dovada de curaj sarind de la etajul 2 si fara coarda pe deasupra.
  Un motiv de a sari cu coarda ar fi acela ca ai ocazia sa iti iei zborul, sa evadezi pentru moment (un moment cam scurt ce-i drept) din aceasta lume care ne inconjoara, din monotonia de zi cu zi. In acel moment poti sa iti eliberezi mintea de toate grijile si problemele, poti sa nu te mai gandesti la nimic ci doar pur si simplu sa zbori…

 8. 2 motive pt a alege bungee jumping:
  1) pentru ca plictiseala (nimic altceva mai bun de facut)
  2) pentru ca prea multi bani in portofel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *