4

Î: Pe Twitter poţi rămâne însărcinată? R: Da!

Ieri, Alex Ursa a avut mâncărimi în zona falangelor, pentru a nu ştiu câta oară, :))  şi a întrebat pe Twitter “tu cum ai reacţiona dacă ai afla că o să fii tată?“. Dumb question! :))

Evident că reacţiile au fost pe măsura aşteptărilor mele. Momentul a fost marcat cum se cuvine şi pe lângă urările şi felicitările de bine, în cinstea presupusei reuşite a fost creat hastag-ul #alexursatata! Dar răspuns la întrebare n-a primit nici până acum.

La un moment dat cineva a avut inspiraţia de întreba dacă i-a pus numele urmaşului, fază la care sertarele memoriei s-au deschis şi becul mi-au aprins! Undeva, vâslind pe net, am desoperit o aplicaţie de iPhone. Alex deţine un astfel de vârf de lance tehnologic şi m-am gândit că i-ar prinde bine descoperirea mea. Mai mult, l-ar scăpa de stresul alegerii numelui. Adică dacă inteligenţa artificială l-a făcut tată, tot ea să-i şi năşească plodul. :))

De aici deducem că orice zicere pe canalele de socializare, inclusiv Dunăre-Marea Neagră, trebuie rumegată înainte. Să vedeţi voi când vor deveni probă de divorţ. :))

Până la ora postării acestor rânduri, Alex Ursa a refuzat să facă declaraţii pe marginea acestui subiect. În consecinţă încă n-am aflat nici ce sex are copilul, nici cine-i mama. Vom reveni cu amănunte.

Andreea, ai legătura.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *