2

Idei de afaceri: Facebook, video-chatuleţ cu finalizare

Ieri, după ce am adormit pe nepusă masă, am fost trezit cu surle şi trâmbiţe să particip la mega evenimentul care mi-a zduncinat lumea, şi anume aranjatul hârţoagelor acumulate în ultimul an şi distribuirea lor într-o ordine intelgentă şi uşor accesibilă!

În cele câteva ore de stat între maculatură, pe care am reuşit să o ordonez în 7 dosare (!) aşa cum îmi povestea tata că se face în armată, am ascultat şi am tras cu ochiul la Mark Zuckerberg care îşi anunţa colaborarea cu Skype. Mark e tata lu’ Facebook şi totodată şefu’ banilor, pe care încă-l mai suspectez de virginitate. Să fim serioşi, Facebook nu ne rezolvă chiar toate problemele.

Fondatorul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că aceasta va fi acum legată şi de Skype, astfel încât utilizatorii să poată conversa folosind şi imagini video, atunci când se află pe pagina lor de pe Facebook. Mark Zuckerberg a subliniat că aceasta ar putea deveni soluţia ideală de “video chat”. Acest din urmă produs ar putea fi concurat de Google, care şi-a introdus şi el propria reţea de socializare Google Plus, doar cu o săptămână în urmă. Dar intergrarea lui Skype în Facebook ar putea deveni fi un lucru bun şi pentru un alt mare jucător multinaţional din domeniul IT, şi anume Microsoft. Microsoft se află deja în negocieri pentru a cumpăra Skype, contra sumei de 8,5 miliarde dolari.( via RADOR)

Pfoooai! Şi toată lumea s-o excitat de vai steaua lui Google+! Bine, io m-am uitat ca să par eu mai inteligent pentru mine când mă uit în oglindă, că tot ce am vrut eu am înţeles.

Bun, deci o să putem vorbi de amu cu gura pe Facebook şi în acelaşi timp putem să ne şi vedem unii pe alţii. No ce fain!

Amu, îi clar pentru toată lumea că 70% dintre prietenii ce-i avem pe Facebook, nu ni-s chiar prieteni, aşa că de ce aş vrea să încep să mă video-callez cu ei? A! Da! Ştiu. Nu eu, ci fetele pe care le-aş angaja pentru un mic video-chatuleţ cu finalizare! :D

Legal şi fără bătaie de cap, logistica fiind minimă! Şi apoi, cine are nevoie de o refinanţare, să apeleze la mine! Pe video-chatul Facebook! :D Că are potenţial!

2 Comments

    • Unde am vizionat oficializarea legăturii dintre Facebook și Skype? Pe pagina de Facebook a Facebook :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *