2

Ieftinește Doamne bătura. Și încă ceva

De la începutul acestei săptămâni v-am adus la cunoştinţă că YouDeal se laudă că reduce Clujul. Mă rog, reduce preţurile nu granițele ce noi vrem să le extindem. Pentru a şti mai bine nevoile proletarului, fie el ardelean sau ardelenizat prin holurile facultăţilor, a lansat un concurs în care se poate câştiga un iPad.

Pentru asta el trebuie să se exteriorizeze pe Facebook şi să-şi declare public dragostea pentru ceva şi totodată dorinţa de a-i reducere preţul acelui ceva. Mno…

Şi am intrat pe pagina lor. Lumea activă şi nu prea. Tipic ardelenesc. Audienţa e studenţească iar în consecinţă cererile se referă predominant la:

  • haine şi încălţări
  • cinema, cluburi, cafenele şi răzleţ teatru
  • săli de fiţeness, spa și terenuri de fotbal

Cam în ordinea asta. Și în mare sunt de acord cu ele, mai ales dacă pun în balanță vârta celor ce le cer. Plus că toate merg mână-n mână. Adică ai nevoie de punctul unu ca să agăți în punctul doi și folosești punctul trei pentru a arăta bine în primle două.

Dar totuși, ceva nu mă dumirește și cam în aceiași măsură mă și nemulțumește. După ce ai prins în mreje persoana la care te-ai holbat atâta vreme o duci acasă și… beți un ceai. Și povestiți despre cât de scumpe-s prezervativele!

Ca să ne înțelegem, în termeni sportivi asta înseamnă că ai driblat toți cei 10 adversari, ai ajuns în fața porții, ești singur cu portarul și o dai în bară.

La asta nu v-ați gândit, ha?! Începătorilor.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *