0

În sfârșit se întâmplă!

În ultima vreme am mai dat câte o geană pe site-urile de sport și m-am crucit și răscrucit de jdemii de ori de ce găsesc în sectorul ăsta al presei, unde vezi toate minunile, fie că au sau nu legătură cu sportul.

S-a ajuns în punctul în care nici nu mai pot face diferența între presa de tabloid și cea sportivă. Un lucru cât se poate de grav!

După ce am rămas cu gura căscată ziele trecute când Delia și-a lansat videoclipul în exclusivitate pe GSP.ro, ieri citeam tot acolo, uimit, despre Univeristatea Cluj cum că ar fi făcut blaturi și zău că nu mi-a plăcut ce am lecturat. Alea nu mi se par informații verificate.

N-am apucat să mai vorbesc ieri cu Nicu despre subiectul ăsta, dar uite că s-a întâmplat mai mult decât mă așteptam:

FC Universitatea Cluj protesteaza in mod public fata de modul in care cei de la Gazeta Sporturilor au folosit numele clubului nostru in doua produse jurnalistice publicate ieri, 24 august 2011 si azi, 25 august 2011.

[...]

Prin urmare, FC Universitatea Cluj isi exprima dezacordul total fata de aceasta practica si anunta ca va actiona in instanta publicatia Gazeta Sporturilor, iar angajatilor acesteia le va fi interzis accesul la toate evenimentele organizate de clubul nostru. materialul integral îl găsiți aici

A trecut cam mult de la o astfel de măsură, tocmai de asta zic că e bine venită. Data viitoare poate nu mai construim articole bengoase și exclusive pe presupuneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *