0

Înainte să citiţi îndepărtaţi-vă de lângă tastatură

Stăteam aşa, la o cafea, în dimineaţa asta, şi în timp ce-mi plimbam privirea printre ştirile de ieri şi mai sorbeam licoarea neagră mi-am dat seama că mi-e foame. Apoi m-am gândit la Hădean şi de câte ori m-o chinuit el cu blogul lui culinar fapt pentru care am fost tentat să intru iar în dimineaţa asta să văd ce-o mai gătit-pozat, că doar doar mi-o trece foamea. Dar m-am răzgândit repede. Păi ce? Eu nu am poze cu mâncare? Am! Ba chiar mâncare făcută de el la Camino, pe care a testat-o pe mine!

Motiv pentru care am zis că n-ar fi o idee rea să întru câteva ore pe nişa lui, aşa de control. Am auzit că merg bine bloagele astea cu mâncare. :))

Deci aşadar Camino. Loc mişto. Îmi place curtea aia interioară. E mai mult decât ai avea nevoie într-o seară de vară sau o toamnă târzie aşa cum speram eu să avem anul ăsta. Eh, n-a fost să fie, dar măcar am prins o seară, cred că şi ultima din sezonul ăsta, în care am putut face poze la mâncare în aer liber, papa care de altfel e fotogenică înainte de toate şi abia apoi gustoasă.

Acum îndepărtaţi-vă de tastatură şi pregătiţi-vă să salivaţi! :D

Pare iahnie de fasole, dar acesta este doar humus presărat cu boia şi seminţe de floarea soarelui, toate atinse de ulei de măsline care are alt gust ca ăla de la mine de acasă. Mi-a plăcut mai ales că seminţele i-ai dat o aromă aparte, suficient de mult încât să le vânez . :D

Mai vreţi? :D No, să continuam deci:

În bolurile alea au fost combinaţii mortale, pe bază de brânză şi smântână, dacă bine-mi amintesc… că în ultima vreme sufăr de minusuri la capitolul memorie. :( Au fost patru feluri din care o să menţionez ce mi-a plăcut mie, că despre mine e vorba aici! :D De la stânga la dreapta am avut ceva uşor picant în primul bol, în al treilea a fost o pastă cu măsline – my favorite! – şi din al doilea rând, cele două boluri care se pupă conţineau ceva cu mărar, combinaţie care mi-a amintit instant de bunica. :) Pâine care a fost adusă lângă sortimentele astea era să o confund cu desertul! :D Am înţeles că deja este în meniu.

Au mai fost pe masă o mostră de gulyas prea dulce pentru mine şi o felie de pâine-baghetă pe care trona un muşchiuleţ cu un sos despre care doar Adi vă poate spune ce-i cu el, eu ştiu doar că mi-a plăcut şi nu-l vreau schimbat!

Foarte mult îmi place şi ambianţa din interior, am experimentat-o săptămâna trecută când am transformat cu Chinezu un colţ al încăperii din faţă în birou. Lucru pe care mă gândesc să-l mai experimentez astăzi, după ce ieri am stat 3 ore-n cafeneaua de la cinema Florin Piersic, La Mărgelatu. Ce să fac şi eu? Dacă-mi plac cafenelele?! Mă relaxează! :P

În speranţa că v-am chinuit, vă urez o zi mişto şi-un mic dejun asemenea! :)

Foto credit: Adi Hădean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *