12

Încă o dovadă că în România e greu să creşti un copil

Ai un copil mic. La un moment dat trebuie să îi cumperi o masă cu ajutorul căreia să-l hrăneşti mai uşor. Te duci la magazin, o alegi, o pui în portbagaj, ajungi cu ea acasă şi te apuci s-o montezi sau să vezi cum se foloseşte. Pentru asta, deşi tu te dai deştept şi spui că nu-ţi trebuie instrucţiuni de la nimeni, ai nevoie de manualul de utilizare.

Spor. Am subliniat cu roşu ce mi-a provocat mie râs isteric. Am şi uitat că există cuvântul “ciută” ca şi soţia lu’ cerb. :))

Dacă mai aveaţi dubii că-i greu să creşti un copil în România, sper că v-am lămurit! :)) Tot ce sper e că instrucţiunile de folosite ale armelor nu sunt traduse cu Google Translate.

Oamenii de la protecţia consumatorului oare citesc manualele astea sau doar verifică dacă ele există?

Mulţumirile pentru ce aţi văzut mai sus merg către noul meu coleg, Andrei. Fără el ziua de luni la redacţie era mai tristă! :P

 

12 Comments

  1. :))))))))))))))))
    Eu am montat la viata mea doua modele de astfel de scaune. Bine ca nu m-am uitat daca au instructiuni de montare ca probabil si in ziua de azi montam la ele.

  2. Cred ca intructiunile astea se adreseaza totusi femeilor caci e nevoie de intuitie feminina sa o scoti la capat cu montatul la ce hal de traducere au facut :(

  3. eu am cumparat unul gata montat :). Partea proasta e ca l-am luat cadou si nu mi-a mai incaput in cutia originala, asa ca m-am chinuit cu impachetatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *