3

Influensărul anonim

Zilnic dezbatem pe la toate colțurile blogurilor care-i ăl mai mare infleunsăr dintre influensări, dar niciodată nu cădem de acord asupra acestui aspect. Argumentele nu vor fi niciodată viabile atâta timp cât doza de orgoliu e de mărimea Casei Poporului și nu vedem ce se întâmplă în jurul nostru. Probabil că atunci când va ajunge la mărimea Pentagonului se va numi supradoză de orgoliu și cineva va muri din asta.

Zilele trecute căutam ceva relevant pentru a-mi face o listă cu cei mai cei din social media românească și am acostat pe trafic.ro, altarul unicilor. Numai că în loc să dau peste ce căutam am dat iar peste asta:

trafic.ro

După cum bine știm săptămâna 51 a fost cea dinaintea intrării copacului în scenă adică săptămâna 52. Nici acum n-am reușit să găsesc o explicație pentru creșterea traficului pentru că aparent nu are logică. Adică de ce ai intra pe site-ul unui om aflat în comă? Ce te aștepți să-ți scrie? Dacă o vede pe Oana Zăvoranu, pe Mircea Badea sau zărește luminița de la căptul tunelelui?!

Mi-am amintit apoi că recent a scris ceva pe blog și că cineva a catalogat postul drept “cele mai celebre 4 fraze ale anului 2011″. Am intrat ca să-mi justific ultima linie ascendentă din grafic și am făcut un încă un print screen:

serbanhuidu.ro

Ne convine sau nu, io zic că e o mostră memorabilă de influensăreală.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *