11

InfoTravel România. Pentru că ce-și face omul cu mâna lui se numește branding! (UPDATE 1, 2)

InfoTravel România tocmai a dus prostia la un alt nivel.

Dacă nu ați următit subiectul aveți detalii aici, aici și aici, iar print screen-ul a fost făcut pe pagina de Facebook a InfoTravel Romania, unde bolovanul a mai adăugat și alte comentarii.

S-ar putea să fie o lecție bună de predat la PR și Comunicare. Ajung la concluzia că în 2012 ce-și face omul cu mâna lui se numește branding.

Poate cineva să-mi transforme prima poză, aia de mai sus în banner?

UPDATE 1

Omul nu se dă bătut. În continuare are impresia că n-a făcut nimic greșit, și mai grav, că 20 de bloggeri s-au pornit a scrie la comanda lui Liviu Alexa, nu pentru a-i taxa fapta. Sper că mă consideră al 21-lea sau al 22-lea care a scris din proprie inițiativă.

Băi, Petrică! Nu-i vorba despre Liviu Alexa! Ce drac te-ai cramponat la asta? Dacă ai cumva un conflict cu el, atunci rezolvă-l. N-ai puterea să înțelegi cam cât de tare ai sfeclit-o când ți-ai însușit munca altuia? Atunci situația ta e mai gravă decât am crezut inițial.

Există însă și o parte ilară a situație. E fix ultimul comantariu. Vorbește despre educație.

Sper că nu “v-a” mai scrie “vre-un” comentariu. Și pentru că se întinde mai mult decât îi ajunge plapuma, voi face în așa fel încât un banner cu mesaj împotriva InfoTravel Romania să stea pe blogul ăsta până mă plictisesc eu să-l văd. Ha ha ha!

În lumea noastră, a ăstora cu cel puțin 1 an din cei șapte de acasă, când furi și ești prins îți ceri scuze și ai o atitudine umilă. Nu jignești pe nicio persoană dintre cele care ți-au atras atenția și cu atât mai puțin persoana de la care ai furat.

UPDATE 2

Asta mi-a scăpat deși e scrisă de ieri. A observat-o Vlad acum.

De pe blogul InfoTravel România. Nici măcar rândurile alea n-a fost în stare să le conceapă singur și văd că oricine îi spune că are o atitudine greșită este localizat imediat în Cluj. Site prost, gândire proastă, atitudine proastă, GPS prost.

11 Comments

  1. Eu as propune ceva mai sadic: sa se puna toti cei 20 de ciumpalaci condusi de Alexa sa dea report la pagina lui, eventual care poate misca ceva sa ii scuture putin site-ul, gen sa pice putin de pe net sa vedem cum se simte atunci cu munca lui…

    • Pentru ca nu ai edit comments: eu i-am dat report doar asa ca m-am simtit jignit de vorbele lui si pentru ca nu sunt din Cluj dar am scris despre asta si apare in cautare la Google :).

      In alta ordine de idei, daca as fi in locul lui Oana si al lui Liviu as pune si avocatii pe el, pentru un motiv sau altul, numai ca sa i se faca viata grea, ca acest Petrica pute de prostie…

  2. Credeam că maximum de prostie a fost atins deja. Ei bine, m-am înşelat. De limbajul împrumutat de la Mircea Badea nu mai zic…

  3. Aveti dreptate sa-i puneti la zid si sa faceti antireclama celor de la Infotravel. Trebuia sa faceti acelasi lucru si la faza cu Alexa/Gimmy/Anya si injuraturile de pe Facebook dar acolo bloggeri au tacut malc. Doar pentru ca Anya nu-i Zaineasca si Alexa nu-i Infotravel?

    • Stii sigur ca n-am facut ce zici tu acolo? Ia cauta pe aici pe blog ca sa vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *