9

Interviu din viitor

Astăzi am citit un interviu cu o tipă care are 27 de ani şi poartă statutul de virgină. Nu-i de râs, mă! Aşa ceva e o raritate precum doar caprele negre mai sunt! Munţii noştri aur poartă şi capre negre… şi pe alocuri virgine. :) În timpul lecturii nu m-am putut abţine să nu-mi imaginez un băiat în locul fetei, tot de 27 de ani, în condiţiile în care băieţii nu-şi declară public virginitatea nici sub 15 anonimate! Astfel a ieşit un pueril text adaptat de mine şi reviziut pe alocuri de un complice. Spor la lectură. :D

Până la urmă l-am înduplecat şi a acceptat să ne dea un interviu despre cum este să fii virgin la 27 de ani. Nu vrea să îşi dea numele, aşa că o să îl numim Vasile pentru că este numele pe care i-ar fi plăcut să-l poarte.


Vasile, eşti unul dintre băieţii care pot fi percepuţi în două feluri: #blogjuan romantic incurabil care nu a vrut să facă sex cu oricine şi a aşteptat fata potrivită sau băiatul timid, neadaptat, care nu a ştiut să profite de ceea ce i-a oferit viaţa. Cu care dintre cele două te identifici?

Vasile: Da, ştiu că asa e. Nicio problemă, cine mi-e drag nu mă judecă, iar cine mă judecă nu mă cunoaşte. Ca să răspund la întrebare, mă identific cu prima variantă deşi sunt conştient că a doua este mai pe placul unora (ridică o sprânceană).

Cum arată sau cum se poartă, în viziunea ta, femeia care merită să fie prima pentru tine?

Vasile: Să fie atrăgătoare dar nu ca o păpuşă, să fie roşcată şi în acelaşi timp intelectuală, să îmi placă subiectele ei de discuţie, stilul de viaţă şi felul de a fi. E important pentru mine să mă identific măcar cu o parte din ea ca persoană, să simt ceva-ul pe care până acum nu l-am simţit cu fostele. Şi să nu îi placă ca maşina de spălat să stea în bucătărie, dar să-i placă şaorma cu de toate.

Ai avut câteva relaţii până acum.

Vasile: Daaaaa, sigur (se fâstâceşte ca o fată mare). Am avut până acum 4 (patru) relaţii care au durat până în momentul în care femeile respective nu au înţeles că trebuie să simt ceva mai mult decât simpatie şi afecţiune ca să fac sex cu ele. Şi aşa am intrat într-un cerc vicios de femei nepotrivite şi au trecut anii pe lângă mine. Timp pe care nu-l regret neapărat, a fost un timp în care am devenit antreprenor online şi am pus pe picioare câteva bloguri foarte citite.

Spui că au trecut anii pe lângă tine. Mi se pare sau regreţi?

Vasile: Într-un fel, da. Sunt conştient că pentru mulţi sunt un ciudat, un neadaptat. Pentru alţii dar prea puţini, sunt un bărbat care ştie ce vrea şi nu acceptă orice. Să nu creadă cineva că e uşor să ai prieteni chiar însuraţi şi care îţi povestesc fel şi fel de lucruri pe care tu le-ai văzut întâmplător. Pe site-urile de specialitate. Seară de seară. După ce se culcau ai mei.

Ai spus că vezi întâmplător ce ţi se povesteşte. Deci, intri pe site-uri de gen?

Vasile: Da, mi se pare logic. Am 27 de ani totuşi, am nevoile mele, curiozităţile mele. Dacă sunt virgin asta nu înseamnă şi că sunt imatur psihic, fizic sau emoţional. Cel puţin, nu cred că e cazul meu. Cum spun alţi hateri. Dacă io pot să ignor gramada de hateri pe care îi am, şi nu-s puţini deloc, poti şi tu. Cu unii chiar nu ai ce povesti (zâmbeşte). Să fii A-lister e lucru mare, să fii hater e uşor, că nu-ţi tre’ IQ-ul mare.

Pentru că interviul apare pe rubrica Relaţii (Love&Sex) este imposibil să nu te întreb dacă te masturbezi şi dacă foloseşti jucării sexuale.

Vasile: Ok, acum chiar mă bucur că interviul nu e video şi că nu mi-am dat numele. Da, mă masturbez. Şi tot evident, pentru că sunt virgin, folosesc stimularea manuală şi… (se ruşinează şi fraza rămâne fără finalizare).

Am citit despre cazuri despre bărbaţi care s-au dezvirginat singuri, ca să scape de statutul de virgin la o vârstă aproape de 30. Ţi-a trecut vreodată aşa ceva prin minte?

Vasile: Nu mă vezi, dar râd. Mi-a trecut, de două ori. Prima dată aveam vreo 21 de ani şi eram deprimat şi nebun, a doua oară aveam vreo 25 şi băusem cam multă bere la o petrecere. Deci, după cum vezi, sunt destul de raţional. Atunci am început să colecţionez şi primele doze de bere şi să fiu fanul numărul unu al şaormei cu de toate.

Cum îţi imaginezi că va fi prima ta noapte de sex?

Vasile: Prefer să îi spun de dragoste, nu de sex. Mi-o imaginez pe pat la ea sau la mine, cu răbdare, atingeri reuşite, conexiune fizică şi emoţională. În niciun caz pe bancheta din spate a maşinii sau ceva de genul. Am şi nişte fantezii de pus în practică, ceva cu mare, munte, pădure virgină.

Te-ai gândit că femeia/femeile cu care o să faci dragoste vor avea mult mai multă experienţă sexuală?

Vasile: Nu îmi pasă. Eu sper doar să aprecieze “cadoul” şi să fiu o prezenţă specială în viaţa ei, în ciuda experienţelor anterioare.

Îţi mulţumim pentru disponibilitate şi te aşteptăm cu veşti bune.

Vasile: A fost plăcut interviul şi inedit pentru mine. Mă bucur până la urmă că o să-mi citesc povestea pe marianhurducas.ro, chiar sunt curios să văd reacţii de la cititori. În special cei care erau acum 4 ani A-list bloggeri (ex: Chinezu), cum sunt eu acum (râde diabolic).

Tu ce crezi despre Vasile?

Acest articol este un pamflet adaptat împreuna cu Ellunes după Intreviu: Ajutor! Sunt virgină la 27 de ani apărut pe Unica.ro. Orice asemănare cu realitatea este pur şi simplu întâmplătoare. Repet: întâmplătoare.

9 Comments

 1. Domnu operator de interviu v-am mai spus că sunteţi belea ? Că n-aş vrea să mă repet. Dacă nu, atunci v-o spun aici în direct la maximă audienţă: sunteţi şi asta pentru că mă faceţi să râd. Tare şi spumos.
  Şi încă ceva, dacă vă mai laud de vreo trei ori şi fac şi o plecăciune adâncă mă treceţi şi pe mine pe BlogMall ?

  • Vă foarte mulțumesc pentru aprecieri și mă bucur că găsiți aici buna dispoziție :D Și vă rog să vă verificați sursele din nou cu privire la ultima cerință. Cred că nu ați fost informat bine.

   • Abia acum am intrat în posesia informaţiei care este şi drept urmare vă doresc să trăiţi cu destoinicie şi dacă s-ar putea chiar definitiv.
    semnează: Un admirator.

 2. Ba…ati zis ca nu o sa dati interviul asta! M-ati dat de gol, degeaba ati folosit pseudonimul Vasile. Toata lumea stie ca vasilemanu.ro e al meu si ca mi-as fi dorit sa ma cheme asa.

  baa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *