0

Între timp la Cluj…

În articolul precedent aveam o nedumerire… şi acum nu mai am! :D Am aflat! Aşa mare filosofie n-a fost, dar măcar acum ştiu sigur!

Între arestările, reţinerile şi DNA-urile din ultime vrema de la Cluj, care, să recunoaştem, ne fac viaţa mai piperată chiar dacă unii dintre noi stăm în comuna Floreşti, aia ce-i mai mare ca MUNICIPIUL Gherla sau ORAŞUL Huedin, no, deci intre ele mai avem şi un moment de respiro.

Cel mai mega aşteptat smartphone, care iniţial ne-a dezamăgit că n-a fost 5, iPone 4s, va intra pe piaţa mioritică vineri 11.112011! Nu se va va lansa în comuna noastră cum trebuie să recunosc dezamăgit că mă aşteptam :D , ci 8 km mai incolo, la Cluj! Adică şi la Cluj… că se mai întâmplă asta şi la Bucureşti.

Acum vine partea interesantă! “Surse de top” au confirmat pentru marinhurducas.ro că evenimentul care vesteşte vestea se va întâmpla în noaptea de joi spre vineri, la orele 22.00 deloc trecute fix, în Piaţa Unirii unde lumea entuziastă, printre care mă voi pierde şi eu, se va aşeza în faţa reprezentanţei Vodafone. :D

Ceea ce mi se şi pare normal, la amploarea evenimentului demarat de operator mă refer, din moment ce Vodafone au fost primul care au anunţat întâia venire a lui iPhone 4s şi a şi tras nişte planuri tarifare care să-l însoţească la ieşirea din magazin. Am dat o geană peste şi sunt pe alese, şi alegerea se poate face şi aici. :D Btw, dacă tot vorbim de firfirei, am înţeles că în noaptea cu pricina cine va achiziţiona terminalul va avea parte de o reducere plus alte Surprize-Surprize! :D

Eu unul îs foarte curios cum se mişcă iPhone 4s, ţinând cont de faptul că astăzi iPhone 4 fără S ce-l posed m-a scos din încurătură pentru a mia oară şi mi-a salvat ziua! Povestea lungă pe scurt e că mi-a picat curentul şi implict internetul, iar ăsta micu’ îmi dă hotspot WiFi din 3G-ul lui de 5 ore, arde la propriu penttu că în timpul ăsta am vorbit la el cel puţin 3 ore, dar nu se lasă! :P Şi eu asta aştept de la un smarthphone! Să fie fiabil şi să-mi ofere şi o soluţie la problemele care se ivesc în cele mai ciudate contexte posibile.

No, şi ne vedem joi? Noaptea?! Palinca o aduc eu ca să nu ne prindă friguţu’! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *