0

Invitație (de două persoane) la experiment

Nu știu câți dintre voi ați auzit despre Sigur Ros sau câți dintre voi le cunoașteți opera, dar am o invitație dublă la eveimentul lor care va avea loc vineri, de la 21.30, la Casa TIFF, din Cluj. Dacă nu-i știți, e ocazie bună să-i cunoașteți.

Sigur Rós: Valtari film experiment, un program de 17 scurt-metraje realizat de regizori profesioniști, dar și de fani ai renumitei trupe islandeze Sigur Rós.  Filmele, inspirate de cel mai recent album al trupei, vor fi proiectate în câteva zeci de orașe de pe toate cele șapte continente (chiar și în Antarctica). (…) Proiecția de la Cluj îi urmează vizitei din iunie a lui Kjartan Sveinsson, membru al trupei, care a făcut parte din juriul Competiției TIFF din acest an.

sursa

Invitația dublă vă aparține dacă reușiți să aduceți cele mai convingătoare argumente pentru a participa la eveniment. Eu am adus unul prin clipul pus în capul articolașului. Secțiunea de comentarii vă aparține până mâine la ora 14.00.

Update

Stop joc. Cel care a surprins cerința mea, în doar două cuvinte (experiment global), este antoniu_r22. Diana și Iulia vă mulțumesc pentru participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *