4

It’s fu…. ertilization time!

În trecut a existat un cult al f*terii. Pardon, al fertilității. Era reprezentat de statuete în formă de falus, de zei, de obiceiuri. Erau și preoți specializați pe așa ceva.

Ca bărbat, mi-e imposibil să nu mă gândesc că trebuie să fi fost mișto să participi la un astfel de eveniment. Imaginația mea mă poartă cu gândul că era un fel de sărbătoare, așa cum sunt acum horele-n sate, doar că era și ceva sex implicat. Un fel de serbările anuale ale dezvirginării fiicelor tribului. Dar cum toate tradițiile se demodează, azi citim despre manifestările astea doar în cărțile de istorie tipărite de o societate pudică, în mare parte.

Azi ne reamintim cel mai des de fertilitate în facultate, când ca prin minune distanța dintre pat și pantalonii care dețin prezervativul și pat e cea mai mare de pe fața pământului. Un concurs parșiv de înrejurări în care zici hello pastilei de a doua zi și bye bye unei părți importante din bugetul tău de băiat. Că așa e frumos. Băiatul plătește intrarea, sucul, prezervativul și/sau pastila de a doua zi. Greșelile se plătesc cash sau cu cardul.

Dar cum artiștii ăștia-s din ce în ce mai ancorați în realitate… s-a găsit metoda prin care de fiecare dată când te uiți la ceas să îți amintești cum sunt concepuți copiii. Fie că porți statul social de student sau fost student.

Doamnelor și domnilor, țineți-vă respitația, vă prezint ceasul Fertilizare:

- Honey, what time it is?

- It’s fu…. ertilization time! :D

Îmi amintesc că tata m-a învățat cum să “citesc” ceasul pe o pușculiță în formă de ceas care avea manoșele funcționale în sensul de flexibile. Ei, vreau să văd io părintele ăla care-și învață copiii cum să interpreteze ceasul pe o astfel de recuzită didactică! :D

Sursa

4 Comments

  1. Si eu mi-as lua din simp0lul motiv ca e altfel decat restul :P. Daca mi-ar mai aminti si cand mi-e menstruatia sau ar aminti celor din jur cand am sindrom premenstrual ar fi o lume mai buna :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *