11

It’s gonna be legen… wait for it… dary!

Doamnelor şi domnilor, din această săptămână, mai exact de ieri dimineaţă, lucrurile s-au schimbat prin unele locuri. N-am avut timp să scrijelesc wordpress-ul până acum cu asta, dar vă asigur că au intrat în vigoare nişte schimbări importante pe care noi le coacem de ceva vreme. E vorba despre programele Radio Cluj. Știți voi, radioul ăla sience 1954, care acoperă toată Transilvania. :) Neobosit și netabloidizat.

Cei mai experimentaţi ca noi, ăştia tineri şi vai şi amar, au considerat că suntem în stare să preluăm ştafeta pe cel mai important tronson orar: matinalul. Şi-au pus încrederea-n noi, dar ne suflă-n ceafă. :D Deci să nu ne entuziasmăm prea tare.

Suntem 3 deocamdată. Ada Prundar şi Cătălin Vlăsceanu sunt gazdele “Bună dimineţii” iar eu ştiristul de serviciu. De aia dau io tweeturi  de la 04.00 dimineaţa! :D Patrice Podină e al 4lea, cunoaşte şi ne suflă tot ce se întîmplă în sport, dar fiind muuult mai experimentat nu l-aş băga în oala noastră. :) De la 06.00 începe toată nebunia care durează preţ de 2 ore, timp în care debordăm de energie pe care o alimentăm cu foooarte multă cafea. Să mi se ardă caloriile de vă mint! :P

Vă invit în studio: :)

Oamenii pot zîmbi şi la 6 ceas AM

Cătălin e puțin stresică :D

Câteva secunde înainte de ON AIR

Pe scurt, informațiile sunt la zi, transmise de colegii noștri, de acasă de la voi din județele Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj și Sibiu. Şi vorba colegilor de la FTR.ro, nu avem ştiri cu Oana Zăvoranu însângerată şi de sarcina negativă descărcată, Pepe păcălit de vulpe, Monica sinucigaşă sau Iri El Viri.

Aşadar avem o mică parte conturată din planurile noastre, ceea ce ne bucură fără număr. Mai sunt multe de făcut și sper ca la începutul verii să vin cu un alt update la scrierea de față, care să demonteze mitul dinozaurului adormit. :)

Ne putem auzi și online aici. În limita server-ului disponibil. :P

11 Comments

  1. era misto daca mi-ai fi zis aseara despre schimbare sa ma dau pe alt canal pentru matinal. las ca is cu urechile pe voi de maine.

    • timp mai mult, responsabilităţi mai mari :) ştii tu, legea compensaţiei. tnx :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *