3

Jucărie nouă în online, direct de la Cluj!

TIFF 2011 se apropie! Sau noi ne apropiem de el?! :D What evă! Ideea e că mai avem puţin timp până să ne salutăm cu Bună TIFFineaţa! :)

Cu această ocazie vă anunţ că pe perioada în care festivalul filmului va rula în Cluj, eu voi deveni, oficial, un TIFFoholic! Şi la fiecare întâlnire o să încep cu:

- Bună, sunt Marian, şi n-am mai văzut un film de 3 ore, 45 minute şi 35 secunde.

- Buuuunăăăă Maaariaan.

O să fie mişto! Aia e clar! Altfel nu-mi luam concediu din 03 până în 12 iunie! :D Mai ales că o să fie plin şi de lume din online care să ne/vă ţină la curent cu tot ce se întâmplă, în stilul specific care face parte din rutina noastră: dimineaţa la cafea direct de pe bloage sau în timpul zilei scroll-ând clienţii de twitter şi facebook-ul.

Mai mult, din acest an TIFF TV devine realitate şi va funcţiona 100% online. Dacă anul trecul a fost o tentativă de a ocupa şi locul ăsta rămas liber, ei bine, de mâine noua platformă va transmite primii biţi LIVE, de la conferinţa de presă care va avea loc la Cluj, de la ora 11.00.

www.tifftv.ro

În acelaşi ton, de online, stiu sigur că jucăria asta nouă va aduna, deocamdată, materiale din anii precedenţi, până vor fi gata cele noi, realizate de echipa TIFF TV şi va da transmisii în direct de la evenimente.

Acum pe TIFFTV.ro este o retrospectivă care cuprinde momentele importante ale TIFF-ului, în perioada 2002 – 2010, la care pe alocuri am zâmbit, am dat-o-n hohote sau chiar am de venit nostalgic. :D E ceva să revezi relicvele tehnologiei, de exemplu telefoanele. :D

Aşadar, vizionare plăcută! :) Şi daţi vestea mai departe, nu fiţi egoişti!

P.S. Echipa TIFF TV, dacă cumva aveţi nevoie de ştirist, pentru ştirile TIFF TV de la ora 05.00, să ştiţi că-s disponibil! :D

 

3 Comments

  1. You lucky bastard! Sa vezi un catraliard de filme si pentru mine!!!! SI MUSAI sa te duci la Pina si MUSAI sa scrii despre fiecare film o cronica in parte! AM ZIS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *