0

Judacata de apoi a Monicăi Tatoiu

Îmi atrage Dorombach atenția că Monica Tatoiu s-a supărat și va da în judecată toată suflarea media care a făcut-o penibilă prin preluarea clipului făcut de echipa Tonik Show de la Look TV, în frunte cu Nicu Bendea.

[...] vestea a ajuns, în cele din urmă, şi la ochii şi urechile fostei directoare de la Oriflame, care a decis să-şi apere imaginea în justiţie, scrie ziarulring.ro.

“Conform legii, nu se foloseşte imaginea unei persoane fără acordul acesteia. Am discutat cu avocatul şi el se va ocupa de eventualele demersuri. Dacă va fi necesar, vor fi acţionaţi în instanţă atât cei care au făcut parodia, cât şi posturile unde a fost difuzată aceasta”, a declarat Monica Tatoiu. continuare

Aoleo, zic! Oriflamamaia mă dă în judecată că și eu am zis că e penibilă. Nu doar o dată! Dau să iau telefonul să-l sun pe Bendea ca să “ne” râdem, să  ne plângem de milă unul altuia, ba poate să chiar aflu ceva inside-uri de la ultimul lui show de anul ăsta, când aud de undeva din spate:

- Bă, bolovane! Nu te dă nimeni în judecată. Zice acolo de cei care au făcut parodia cât și posturile care au difuzat-o. Atât. Îți dai seama că dacă era așa cum ai înțeles tu, Tatoiu trebuia să dea în judecată mai mult de jumătate de Românie?

- Îhî. Ai dreptate. În cazul ei jumătate de Românie e judecabilă… dacă s-ar întâmpla ar fi un fel de judecată de apoi a Monicăi Penibiloiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *