4

Jurnalism gazetăresc în anul 2012

Tocmai am văzut un articol în Adevărul cu titlul: Jurnalism cetăţenesc. Ajutaţi-ne cu informaţii despre “psihopatul din tramvai”! Şi pentru că-s cetăţean cu spirit şi simţ civic m-am decis în doi timp şi trei mişcări ca să răspund. 

Grigore Cartianu şi cartea sa

Marian Hurducaş apelează la cititorii săi pentru a răspunde unor întrebări de stâmt interes, care nu răzbat din ancheta jurnaliştilor. Dacă l-aţi cunoscut pe Gorigore Cartianu, bărbatul de habar n-am câţi ani are, suspectat că a pus întrebări stupide despre omul care înţepat şase femei în tramvaiul 41 din Bucureşti.

Vă rog să-i explicaţi că următoarele întrebări sunt de râsul curcilor şi:

• NU E RELEVANT PENTRU NIMENI La ce liceu a studiat Cătălin Nistor!

• NU E RELEVANT PENTRU NIMENI Dacă a absolvit o facultate şi care e aceea!

• NU E RELEVANT PENTRU NIMENI Cu ce se ocupă la UniCredit Ţiriac Bank.

• A mai avut ieşiri ciudate sau violente? ASTA POATE FI RELEVANT.

• NU E RELEVANT PENTRU NIMENI Cine sunt şi unde locuiesc părinţii săi.

Așteptăm să trimiteţi informațiile în secțiunea de comentarii a acestui articol, pe facebook și la adresa web@adevarul.ro. Mulţumim.

Şi acum nişte nelămuriri extra articol. Domnule dragă aş vrea să ştiu de ce e ăla psihopat? Aveţi nişte documente care să ateste starea sa? Şi încă una. De ce aţi pus dom’le poză cu nevastă-sa? Ce vină are ea?! Nici numele firmei unde lucrează nu mi se pare ok menţionat. Dar na, ce ştiu eu? Experienţa mea jurnalistică e fix pix.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *