0

Justiţia e oarbă. Şi mai nou surdă!

Un bolovan, fost luptător K1, îi dă un capac unui DJ de-l lasă lat la propriu. Tipul intră în comă şi din nefericire moare. Agresorul este arestatat preventiv pentru 29 de zile şi ulterior eliberat şi va fi cercetat în libertate. Motivul:

Se pare că declaraţia tânărului i-a înduplecat pe magistraţi şi au decis că nu prezintă un pericol public. El le-a spus că n-a vrut să-l lovească şi că a reacţionat instinctiv. sursa: realitatea.net

Hmmm… un luptător K1 zice că n-a intenţionat să-l lovească pe amărât şi că a făcut asta instinctiv, iar magistraţii sunt înduioşaţi. Nu la fel fac şi ucigaşii-n serie? Nu tot instinctiv omoară? Dacă eu mi-am pus automat întrebarea asta, deşi n-am studii de drept, unul din justiţie care cere respect de ce n-a făcut-o? Hello!

Între timp:

Un bărbat care a furat gogoşi dintr-un magazin din centrul oraşului Manchester, în timpul revoltelor urbane care au afectat Marea Britanie, a fost condamnat la 16 luni de închisoare, relatează BBC News Online.

Thomas Downey, în vârstă de 48 de ani, tocmai fusese eliberat din închisoarea din oraş, la 9 august, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), când s-a trezit în mijlocul revoltelor. Infractorul cu un cazier impresionant participase la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, după care a băut o sticlă de vin şi a intrat în magazinul Krispy Kreme din Piccadilly Gardens. La sosirea a 20 de poliţişti, el a fost surprins cu o cutie de gogoşi asupra sa, potrivit BBC.

Acesta a recunoscut că a comis furtul şi că a încălcat o restricţie pentru comportament antisocial, pătrunzând în partea centrală a oraşului în care nu are voie, potrivit ordinului judecătoresc. “Bei prea mult şi prea des, iar când eşti sub influenţa băuturii devii o ameninţare şi comiţi abuzuri”, i-a spus judecătorul Robert Atherton. Tribunalul a fost informat că Downey este înregistrat cu 233 de infracţiuni şi peste 100 de condamnări. sursa: mediafax.ro

Deci în Anglia un judecător consideră că o persoană devine pericol public din cauza alcoolului şi primeşte 16 luni de închisoare! Iar în România unul care omoară este eliberat. Io înţeleg că justiţia e oarbă, dar că e surdă nu pot accepta!

Mă scuzaţi, dar dacă e să contabilizez tangenţele avute cu luptătorii de toate genurile, chiar şi de K1, fix din poziţia de DJ, aş zice că sunt unii sunt un pericol public şi treaba lor e să cam reacţioneze instinctiv violent. După ce s-au aruncat sticle după mine şi după ce am asistat la nişte bătăi desprinse din filme, pentru mine să spui că un om de genul ăsta reacţionează instinctiv, e ca şi cum mi-ai spune că apa e udă.

Băi, Doamne fereşte să ajungi în instanţa din România. Sau la spital. Nici nu ştiu ce ar fi mai grav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *