4

Legalize marijuana!

Câți dintre voi nu v-ați întrebat de ce marijuana poate fi fumată, mâncată sau beută doar în scopuri medicale? Pentru că așa trebuie. Că le-ar fi unora milă de noi.

Pentru a nu știu câta oară noaptea trecută am reaflat cât  de inovensivă și în aclași timp cât de magică e planta. Tutunul, alcoolul și cafeaua sunt mai nocive ca marihașu. Proprietățile medicale sunt mega uluitoare, plus că se poate folosi ca și bio-combustibil, textilă sau hârtie!

La un moment dat planta interzisă a fost cât se poate de legală, oricine o putea planta și recolta. Ce s-a întâmplat cu ea, de ce există prohibiție și ce sume se cheltuie pentru a o menține, dar și ce industrii stau în spatele traficului de marijuana aflați din documentarul Uniunea – Istoria marijuanei la care mi-am bulbucat ochii noaptea trecută, pe YouTube. Are o oră și 44 de minute.

Aci ni îi treilăru:

Documentarul are câțiva ani de când a apărut, dar e foarte bine închegat și merită vizionat. E un fel de Fahrenheit 9/11 al drogurilor.

Acum nu voi clama că tot ce-i prezentat aici e 100% adevărat, dar țin neapărat să zic că mi-am dat seama că trăiesc într-o societate din ce în ce mai ipocrită, fix eu care urăsc ipocrizia și fug de ea. Deh, cică de ce ți-e frică nu scapi.

So, legalize marijuana!? :D

4 Comments

  1. Esti inca tripat daca te apuci sa clamezi ce-ai facut aseara. Inca se pedepseste si consumul. :)

    Acum serios vorbind, acum vreo doi ani am vazut afise in Frankfurt care sprijineau legalizarea consumului si vanzarii la nivel de oras. Adica nici macar de land. Initiativa era sustinuta de consilieri din primarie, deci era o chestie serioasa.
    Nu sunt sigur daca s-a aprobat, dar aveau destule argumente pro. Majoritatea se legau de reducerea traficului necontrolat (atat fiscal cat si din punct de vedere al sanatatii publice, nu poti sa stii ce gunoaie ti se baga pe gat).

  2. Eu tot nu inteleg cum pot fi legale etnobotanicele, chestii deloc naturale, iar maijuana care e naturala si mult mai buna o interzic. Traisca Romania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *