3

Luaţi cu lămâie, nu cu bere

În seara asta nu intenţionam să scot capul dintre mail-uri pentru nimic în lume. Aveam de recuperat şi de trimis câteva. Până una alta, nu mi-a ieşit ce mi-am propus.

Twitter-ul m-a luat de la ce făceam, pentru a nu ştiu câta oară.  Dar… dacă-l închideam aflam despre incidentul de la Petroul – Steaua abea dimineaţă.

Deci unul care se holba la meci şi care ţinea el cu cu nu ştiu ce echipă a intrat pe teren şi i-a aplicat ceva dureros unui jucător de la Steaua. Coechipierul, Novak Martinovici, a încercat să-l degajeze de pe teren. Au sărit şi alţii cu dungi roş’-albastre. Toată Europa/lumea se bucură că s-a întîmplat în România şi nu în altă ţară.

Între timp, la câteva minute după incident, s-a aflat numele cauzei: Ştefan Dragoş Enache.

sursa

Media de LIKE-uri era la 00.30 cam de 50 pe minut. Comentariile le vedeţi şi voi. Pline de dragoste. Ideea e că un Gigel a avut inspiraţia şi timpul nescesar pentru a face pagină pe Facebook pesntru aşa ceva, în loc să doarmă sau să-şi ia o viaţă. Sau să ducă gunoiul.

În acelaşi ton:

sursa

Rata de LIKE-uri era mică aici. Asta probabil până au aflat băieţii.

Aşadar nu e ok că a intrat ăla pe teren şi a lovit un jucător de la Steaua, dar e ok că un coleg de-al vătămatului apoape i-a spart faţa ăluia. O să apelez la un clişeu acum: aşa suporteri, aşa fotbalişti. 4 clase în tribune, 4 pe teren. Da ştiu, generalizez. Ultimii ani în care s-au întâmplat astfel de incidente îmi permit asta.

Pentru cei cărora le este scârbă de fotbalul românesc, dar se uită week-end de week-end la el: luaţi cu lămâie, nu cu bere.

Şi un update de la presă, de la GSP:

Bullshit. Numai bullshit. Nimic altceva decât bullshit.

continuare

Da mă da, am înţeles. Ăla şi-o merita, dar hai să nu facem din asta o sărbătoare. Deontologilor. Cum c*cat puteţi lăuda astfel de comportamente publice bă? Parcă în sport era la mare căutare fair play-ul…

Până una alta lasă că facem ocolul lumii.

3 Comments

 1. Bai idiotule ai vazut faza in intregime de comentezi? Retardatul ala se indrepta catre alti jucatori ai Stelei.
  Situatie ipotetica: Esti pe strada si un distrus loveste pe cineva si apoi se indreapta catre tine. Ce faci? Ai doua optiuni:
  1. fugi
  2 dai tu inainte sa te loveasca el
  Martinovic a ales varianta a 2-a. Se cheama legitima aparare, si sa nu incepi cu prostii din alea cu imobilizarea agresorului sau temperarea lui – astea sunt doar niste ineptii pentru cei ce nu sunt in stare sa gandeasca singuri.
  Cand esti agresat ori fugi, ori retaliezi VIOLENT. In TOATE celelalte cazuri esti o victima sigura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *