1

Mă antrenez să iau primăria din Floreşti

O ştiţi pe aia cu de ce ţi-e frică nu scapi? Eu o ştiu… şi tocmai am experimentat-o pentru a nu ştiu câta oară. Am zis nu cu înverşunare Farmville-ului şi ghici ce am făcut astăzi? M-am băgat până-n gât într-un joc asemenea, după ce am citit aici despre el.

Once you go Oraş Minier, you never go back...

După cum puteţi observa şi cu ochiul liber, de 30 de minute sunt posesorul unui oraş minier, pe numele lui uşor de identificat, simplu Marian’s City. Pentru că ce-i al meu îi al meu şi gata! Să ne ştim o treabă! :))

Printre chestiile care m-au atras la el se numără şi faptul că e primul joc de acest fel dezvoltat în România care are la bază, atenţie: mineritul! Adică oraşul meu poate fi întreţinut cu extract de metale preţioase şi nu numai: aur, argint şi piatră.

Dacă nu mineresc, cică zona va ajunge fix ca Valea Jiului...

Aproximativ ca-n WoW zice colegul IT-ist care îmi suflă-n ceafă . Ce nu are WoW şi cred că nici Farmville e faptul că toate astea se pot tranzacţiona pe bursă! Şi de când am aflat de bursă vreau să devin jucător la ea! :D Ahh cum prind visele viaţă!

Şi pot face bani din piatră seacă, pentru că o pot vinde pe bursă! :D Un kg de piatră poate fi vândut la bursă pentru 1 leu. Nu-i mult, da-i plin în jur de bolovani, if u know what i mean.

Minusul, pe lângă faptul că nu mai lucrez nimic la birou, e că nu pot colecta aurul când vrea muşchiu meu de posesor de oraş! Sau nu-mi pot da eu seama cum se face… ceea ce nu-i exclus. Ce ştiu eu despre femei? Exact. Cam tot. :D Ce ştiu eu despre minerit? Exact. Nimic. Dar am impresia că în scurt timp voi fi un fel Gabriel Resources.

No, dar până una alta, spre înjosirea guvernului, am primit din start o bucată de drum asfaltat! Ha! Lângă care am construit o casă ţărănească ca să aibă nişte muncitori unde să-şi hodinească pixelii. Că ideea jocului e că dacă oamenii-s fericiţi, oraşul prosperă şi eu am ce juca la bursă. :D

casa aia din stânga drumului e opera mea. îi faină, nu? :D

No, brb că am puţină treabă. :D Am de management-uit un oraş. Practic mă antrenez să iau primăria din Floreşti. :)) DND!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *