5

Mă obsedează un personaj de tabloid. Help!

Băi, io când mă plictisesc şi n-am ce face, meditez la nemurirea tabloidelor. Pe bune. Pentru simplul fapt că e pur şi simplu greu, dacă nu chiar imposibil să te eschivezi de informaţia dezbrăcată de bikinei sau sutiene, care sare de te miri unde, ca o felină. De informaţie zic. Accesoriile de mai sus, bikineii, chiloţeii blabla fiind ale vedetelor cărora tot tabloidele le-au dat viaţă. Pentru că nu-i aşa? Tabloidele sunt un fel de Fraţii Grimm. Dacă vreţi, ce au creat paginile lor sunt nişte personaje de poveste, o poveste mai deocheată, dar e poveste pentru că şi aici avem parte de prinţi şi prinţese care la rândul lor au parte de happy ending :D .

Caz concret: Bianca Drăguşanu aka Blonda tuturor lui Bote aka femeia prinţului Cristea aka Burlăciţa aka uatevăăăă că nu am putut ţine pasul cu pseudonimele. Dar asta nu înseamnă că mă simt mai incult. :D

Dintr-o sursă sigură, adică de la o persoană care o cunoştea înainte să devină celebră, ştiu că scopul ei declarat a fost să de devină vedetă cu orice preţ.  Ceea ce s-a şi întâmplat. Fata şi-a atins scopul pe sistem follow your dreams, lucru pe care puţine/i îl reuşesc.

Pe de altă parte suntem de acord că ea a atins şi un medic de formaţie chirurg plastic, că altfel n-ar avea look-ul ăsta de Barbie Girl nici dacă o împăiază ceva vânător de pe Dorobanţi. Şi pentru că-i ea aşa plastic girl nu-mi dă pace un gând. Mai bine zis un sunet care-mi răsună în gând de fiecare dată când aud de ea sau o văd. Când iau la cunoştinţă numele sau faţa ei, imediat port acelaşi şi acelaşi şi acelaşi dialog cu mine: – Oare cum se aude când face sex? – Ca şi cum… ştii reclama aia de la Durex? Cu animăluţele alea din prezervative umflate? – Aha. Ştiu. – No, aşa!

Şi cred că nu-s departe de adevăr. Doar e din plastic fata! Dacă ştie cineva sigur cum se aude să-mi spună că mă obsedează dialogul ăsta! Prinţule Cristea, dacă citeşti asta, fie-ţi milă!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *