1

Mă simt ca o sticlă

Nu de puține ori te-ai simțit singur, nedorit, nevrut, nenimic. Au fost clipe în care erai ignorat, nebăgat în seamă, dat la o parte, aruncat într-un colț.

Ai crezut că lumea te-a uitat, că nu te mai vrea, că-și dorește să crească altceva în locul tău. Ți-ai creat impresia că ești invizibil sau că nu vor să te vadă.

Ușor nu este cuvântul care să descrie sentimentul momentului ignorării totale, al momentului în care te-ai șimțit ca o sticlă! Ca asta din poză.

De trei zile e #4everalone pentru că nu reușec ce-mi propun! S-o duc din casă, să-i dau drumul în sălbăticie, s-o eliberez și în același timp să-mi eliberez intrarea în casă!

N-aș vrea să fiu în locul ei. Trebuie să fie nașpa când doi oameni se freacă zilnic de tine de cel puțin două ori, dar cu toate astea te ignoră pe motiv că n-au timp. Sau că uită. De tine.

Mâine promit să o duc. Sau poimâine. :D Și dacă nu o duc numai sâmbătă? Oricum, cred că sticlele în general sunt cele mai singure lucruri de pe pământ. Și piramidele egiptene sunt mai băgate-n seamă ca ele.

De aici și expresia viitoare, pe care cred că o voi viraliza ca un trend seter ce sunt: mă simt ca o sticlă = #4everalone-ul suprem. Nimic nu poate fi mai singur ca asta. E ultima treaptă.

Întrebare: Regăsim pe cineva în situația sticlei? :D Eu deja mă gândesc la un nume. :D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *