1

Magazine online care fac inventarul şi pleacă în concediu

Magazinele online au o grămadă de avantaje. Chiar şi aşa ne-a luat ceva vreme să ne între în reflex să umplem coşul de cumpărături şi cu mouseul, dar aşa suntem noi, mai conservatori. E bine că ne dezgheţăm pe parcurs.

Printre pruncipalele chestii benefice ale site-urilor de genul ăsta enumerăm:

  • preţul scăzut al produsului care e mai mic ca în magazinul de la colţ
  • te poţi folosi de ele când n-ai timp să mergi la mall şi să scapi de ocară pentru că nu ai apucat să iei cadou de ziua ei
  • nu sunt niciodată închise, cel puţin la nivel teoretic

În practică, mi-a picat mandibula de uimire când am dat peste un magazin online în care se făcea inventarul! Da, da! INVENTARUL!

parchetmagazin.ro

Mort de curiozitate am sunat la departamentul de marketing să întreb dacă văd bine. Tipul de la celălalt capăt al firului părea extrem de nedumerit şi l-a pocnit râsul când i-am zis ce-i la ei pe site. Omul ştia că e suspendat… laic forevăr! :)) Şi ca să fie sigur că nu-i singurul care credea asta, îşi întreabă ceva colegă, care după voce avea în jur de 40 – 50 de ani, iar tipa răspunde:

- Nu domnule! Nu e suspendat! E inventar! Ce-i aşa mare lucru?!

Moment în care am şi auzit un splash. După ce procesase răspunsul, tipului cu care mă întreţineam telefonic îi picase faţa! :D Am mulţumit fumos pentru informaţii şi mi-am zis că aşa ceva n-am mai văzut şi nici nu o să mai văd vreodată! Ete fâs. Azi am dat peste un magazin online care-i în concediu. Brusc m-am gândit că Justin Bieber, în pubertatea lui, are dreptate când zice never say never. :P

mobile123.ro

Mă aştept ca pe/în următorul magazin online să găsesc: BRB aranjăm marfa pe raft! :)) Acum serios, ce îmi scapă?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *