2

MaimuțOspătarul, angajatul ideal

În tinerețile mele zbuciumate am purtat și hramul de ospătar și apoi de barman. Eram în liceu și simțeam nevoia de a fi independent financiar. Lucru care nici măcar acum nu se întâmplă chiar 100%, dar măcar am încercat. :D

Bine, toți am fost ospătari și barmani la un moment dat, și a fost mișto, dar pentru aiuriții ce vin după noi cred că meseria asta sezonieră nu le va mai fi accesibilă. True story.

Tocmai am văzut pe BBC că un japonez/chinez a reușit să dreseze niște maimuțe care îți aduc la masă tot ce-ți dorește pofta ce-o poftești! :D Ia să vedem cum își reduc alții costurile pe timp de criză economică.

Asta e angajatul ideal și pentru patronul român! E perfect mai ales că legea nu are nimic cu el dacă-i face carte de muncă pe două ore, cum sunt majoritatea angajați acum după ce codul muncii a devenit mai drastic. :D Ups. Nu trebuia să spun asta…

Partea bună pentru tine ca și consumator e că nimeni nu se va uita urât la tine că nu lași ciubuc! :P

Partea poastă e că planeta maimuțelor e tot mai aproape. True. True.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *