12

Marţi 13. Trei ceasuri rele, cinci minute aproape tonice

Mi-am revenit. Au trecut deja 24 de ore de când am apărut pe plasmele, ledurile, monitoarele, sticlele sau LCD-urile domniilor voastre. Ca un om de nădejde ce sunt am acceptat să fiu back up şi am răspuns pozitiv unei invitaţii venite din partea echipei care se află în spatele Tonik Show-ului de la Transilvania Look. A fost o experienţă… să-i zicem derutantă.

Nu puteam să-i spun NU lui Nicu Bendea pentru că nu se cade. Oameni faini suntem sau dansatori?  Prin urmare am fost prins la înghesuială atât de el cât şi de Marius Aciu şi… am o bănuială că şi de Ovidiu Uscat care era în regia de emisie! Cred că aşa-i zice.

Pozele din backstage nu-s chiar atât de reuşite pe cât mi-aş fi dorit eu aşa că trecem direct la filmare, deşi chiar şi aşa proaste cum îs clar v-aţi da seama că Nicu-i în underwear.  L-am surpins în ipostaza asta când se costuma în coşar.

No, dar să trecem la lucruri seriose. Apar pe undeva pe la minutul 104. Şi plec 5 minute mai târziu.

video platform video management video solutions video player

Dacă am avut emoţii? La dracu! Cum nu? Am avut! :D Că la TV mai şi vede lumea ce spui nu numai aude. Şi probabil tot de la emoţii, sau din  obişnuinţă, am zis că blogul meu e generalist, nu că abordează subiecte de interes general. Că am înţeles că unii s-ar putea simţi lezaţi de folosirea aparent greşită a cuvântului generalist, şi eu nu vreau asta! Vreau doar voie bună. Şi tonică. Înţelegeţi voi.

Şi da. Se putea şi mai bine.

12 Comments

  1. Dreptate ai @Oana…si ma bucur sa il vedem cel putin in postura asta de invitat…Felicitari Marian :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *