2

Martorii lui Gog

"Votaţi GOG la 1276" cam aşa arată Clujul la ora asta

Sunt om. Vreau, nu vreau, tot am sentimente şi simt emoţii. M-am enervat în ultimele săptămâni, dar n-am înjurat, cât pentru un an întreg. Câteodată am pretenţia ca toţi să gândească ca mine şi asta m-a condus în dispute fără şanse reale de câştig. Lucru deloc specific mie.

Trag linie şi-mi dau seama că am asistat la jocul de-a “Să moara capra mentalistului”. Trucurile lui Cristian Gog din penultima semifinală au fost întoarse pe toate părţile. Într-adevăr, Moş Crăciun nu există. E un truc pe care părinţii îl fac în fiecare an pentru ca odrasla lor să-şi amintească cu drag de copilărie. Nici Moş Nicolae nu există. Cadourile ajung în ghetuţe pentru că cineva le lasă acolo. Din nou, nu e vorba despre o forţă supra naturală, ci de părinţi.

Am spamat de-am făcut scurtă la maus. Am abuzat de toate caile de comunicare care ne-au stat la dispoziţie. Online şi offline.

V-am abordat de câte ori am avut ocazia, cu avatarele, cu articolele, cu bannerele, cu vorba.  Am tras voce pentru spot radio şi tocmai am încheiat un mail cu Hai GOG! Da, v-am agasat ca nişte veritabili Martori ai lui Iehova.

Am fost acuzaţi că suntem plătiţi de ProTV sau de Cosmote. Ei bine, n-am fost. Totul a mers de la sine pentru că noi vedem la Cristi mai mult decât nişte “trucuri ieftine” despre care n-am fost niciodată curioşi cum le-a făcut. L-am susţinut pentru noi credem în el şi în talentul lui. Doar pentru că o masă de oameni sunsţin fără implicaţii financiare, doar emoţionale, un alt om, nu e deloc ieşit din comun. Ba mai mult e chiar un lucru normal, după cum spuneam într-un comentariu pe un blog.

Şi-l vom vota şi-n seara asta precum am făcut-o şi în aceea semifinală. Îl vom vota ca nişte veritabili Martori ai lui Gog. ;)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *