4

Masculinitatea merge pe o pistă greșită!

Într-o zi, în birou eram doar eu și gândurile mele. Și inevitabil mi-au trecut prin cap o mulțime de idei, întrebări și răspunsuri.

M-am întrebat și ce ramură a științei ar trebui să descopere și ce-și doresc femeile, că ar cam fi cazul. A trecut ceva timp în care generații întregi de bărbați au fost terorizate de dilema asta și au dispărut fără a cunoaște răspunsul.

Am poposit asupra gândului mai mult decât supra celorlalte și… la un moment dat a apărut revelația! Într-o lume în care sexul este pe tarabă, masculinitatea merge pe o pistă greșită! Întrebarea nu e despre “ce vor femeile?” ci “cum vor?”.

Este o teorie care a prins rădăcini, cel puțin pentru mine, trei femei confirmând cele de mai sus:

25% din treaba unui cercetăror britanic am făcut-o eu, restul să o facă el și echipa lui. Pentru mine oricum e clară situația. Strategiile de comunicare cu partea feminină, dezvoltate în ultimii 2000 de ani, trebuie regândite. Teoria mea practic revoluționează sistemul și dărâmă un sistem de valori. E fix ca și cum Biblia ar fi contestată cu dovezi clare.

Nu pot să omit faptul că s-ar putea să fiu primul geniu înțeles al umanității.

 

4 Comments

  1. Foarte interesantă dilema ta, dar porneşte de la ceva greşit. Masculinitatea nu merge pe pistă greşită în privinţa a ceea ce îţi doresc femeile, ci este în aer; până la pistă mai are multe mile aeriene de parcurs….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *