4

Mediu nou, meserii noi, aceiaşi imperfecţi

Observ că… adică mi-e greu să nu observ că periatul aka înlăturarea scamelor de pe sacou aka pupincurismul e din nou la mare mare căutare. De fapt nu ştiu exact dacă el nu s-a dezvoltat în paralel cu mine şi ca un ignorant ce sunt nu am băgat de seamă. Nimeni nu-i perfect.

Am pierdut multe în viaţă, şi-s atât de tânăr… pierderi suferite cel mai probabil că nu am putut presta cum se cuvine la capitolul ăsta. Sunt un impotent din punct de vedere pupincuristic şi m-am obişnuit deja cu asta. Umil şi resemnat spun că nu-mi pot depăşi condiţia. Nimeni nu-i perfect.

Printre primele mele articole se află ăsta în care fac teoria liniei subţiri care face diferenţa între apreciere şi pupincurism în online. Credeam că, spre exemplu, în online nu prea există practicanţi. Eram tânăr şi din lipsă de experienţă se pare că m-am înşelat. Nimeni nu-i perfect.

Există însă persoane perseverente care au excelat între timp în meseria asta. Da, în esenţă e o meserie care se prestează în regim full time, singura diferenţă între noi şi ei e că ei, cei aflaţi în poziţia asta, nu-şi dau seama de timpul petrecut în slujba fundului pentru simplul motiv că îmbină utilul cu plăcutul. O pupă-n fund, un pas înainte. Eu sunt adeptul şuturilor în fund. Nimeni nu-i perfect.

Cu toate astea sunt convins că după ce voi primi suficiente şuturi în fund, destinul îmi va găsi pe cineva care să-mi aline durerea. Dar sensibil cum mă ştiu sigur voi suferi o iritaţie şi nu voi şti să apreciez partenerul de viaţă profesională. Nimeni nu-i perfect.

În rândurile următoare, plecând de la exmplul de aici, voi încerca să numesc, în EXCLUSIVITAE, sugestiv noile meserii din comunicare, domeniu din care face parte şi online-ul:

- Blogpincuristul (vezi exemplu de mai sus)

- Tweetpincuristul (se desfăşoară pe Twitter, de obicei e un blogpincurist)

- Facebookincuristul (se desfăşoară pe Facebook, de obicei e un blogpincurist)

- PRincuristul

- Jurnalincuristul (vezi exemplul ăsta)

Ştiu, va deranja pe cineva articolul ăsta, după cum ştiu că, paradoxal, nimeni nu se va regăsi în el. Deh, nimeni nu-i perfect. Da’ las’, noi să parvenim… pardon, să fim sănătoşi. :D

4 Comments

  1. sa stii ca eu am inteles intr-un alt mod ce a scris Vasile, dar poate ca am vazut pozele puse de zoso imediat dupa eveniment.

    si inca ceva. mai pune un tip de pupincurism. cel prin tacere. vezi un lucru, nu esti de acord, dar taci. si toate astea pentru ca…

    un fel de tacutincurism

    • să-l lăsăm pe vasile, că nu l-am luat ca exemplu absolut. în plus îl ştim foarte bine, iar blogfather n-a fost spus ironic sau sarcastic. cât despre tăcutincurism, cred că e un alt subiect de articol că merită tratat pe larg. :)

  2. Bravo! Bine ca nu poti presta la acest capitol. Desi prin aceasta metoda poti avansa mai repede de la stadiul de incepator, nu poti s-o faci decat pana la o limita. Nimeni nu respecta si asculta un pupincurist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *