3

Memorabil

Week-end plin mon cher, week-end plin. Să o luăm cu începutul care totodată a fost și sfârșitul. De săptămână. :D

Mno, începem cu vineri. Comedy Cluj s-a deschis oficial, toată treaba a avut loc la Cinema Florin Piersic. A fost mișto, noi bloggerii ocupând relaxați un rând întreg, de la stânga la dreapta, tablou din care cel mai bine s-a evidențiat nimeni altul decât… recunoașteți personajul fericit :D :

Împreună ne-am uitat la Defendor, nu Defender cum chiar personajul central ne atrage atenția, film care a rulat după spech-ul oficial de deschidere. Pelicula aleasă e mișto, am înțeles ce trebuie din ea, și anume că oricât am fi de mici tot putem schimba lumea dacă credem în țelul nostru. :) Defendor îl are în prim plan pe Woddy Harrelson care întruchipează un super-erou care este de fapt un tip cu dreglări psihice. O descriere reușită găssiți aici. Ecranizarea în sine este o dramă, dar replicile seci și metodele de tortură duc totul la un alt nivel și inaugurează cu succes secțiunea comedy-drama din cadrul festivalului. Trebuie să-l vedeți! :)

Sâmbătă. O altă inaugurare. Cluj Pub Crawl, o idee mai veche care dospea-n Psaico și care a văzut străzile Clujului la lumina lunii weekend-ul ăsta. Mișcarea a presupus luarea  la pas și halbă a cinci baruri, după cum urmează:

  • Klausen Burger

Aici am întârziat puțin, dar nu suficent de mult încât să ratez berea caseai proaspăt lansată, care nu știu de ce, dar pentru mine are un gust inconfundabil, și dozele de Cap Limpede care au fost de mare folos dimineața următoare ! :D

  • Republic Pub a fost următoarea oprire. Pe lângă faptul că am băut “o bere” Pilsner :))

am dat și test!

pe care, logic, l-am picat. :( Și de supărare am continuat să beau în următorul loc primitor :D :

  • Ludwig Bavarian Bierhaus

Unde am băut o bere demnă de Oktober Fest, ceea ce am și sărbătorit after all cu berea oficială a festivului octombrie, Paulaner! Care îmi place domnule, îmi place! :)

Apoi toată lumea s-a-ncolonat și strigat VASILE MANU în ritm de Guantanamera :)) , până a ajuns la

  • Berăria Ursus 

Unde nefiltrata locală a fost, evident, la ea acasă

și ne-a așteptat cu pop corn și covrigei, care au avut cel mai mult de suferit. Cum se punea câtea un bol pe masă care conținea una dintre cele două, cum “mâna greblă se făcu”! :D

Final destination a fost

  • Le General
Locul de pierzanie, acolo unde am băut pentru prima dată un coktail pe bază de bere. A fost roz și s-a numit Ursus in the bush în traducere liberă Ursus în boscheți.
Și cam atât că multe nu-mi prea mai amintesc eu, că era tâziu. Dar știu sigur că am fost târât a doua zi la shopping, ceea ce n-a fost chiar foarte confortabil!
Deci ORIBILI! Bleah…

Cluj Pub Crawl este un proiect ClujLife sustinut de Cap Limpede. Sponsori: Klausen BurgerRepublic PubLudwig Bavarian Bierhaus,Beraria Ursus si Le General.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *