7

Mesaj de la Anonymous și cum votat Elena “EBA” Băsescu ACTA

Cumva cumva, peste noapte, la început de an 2012, devenirăm punct de atracție. Atragem globii oculari să se uite la noi, ca apoi gurile de sub ei să ne bage-n seamă. Și ochii ăia nu-s de ici de colo, îs cunoscuți la nivel mondial și aparțin de Anonymous.

După ce ne-au bucurat cu asta, acum la… nici două săptămâni, Anonymous bagă pe YouTube message to Romania 2 – ACTA, pentru a cărui veridicitate nu bag mâna-n foc cum n-am băgat nici pentru primul.

Pe larg despre ACTA (The Anti-Counterfeiting Trade Agreement), la care tinde și România să adere:

Da. Dacă n-ați aflat, aflați acum. România este semnatară a documentului. Nu definitiv, dar este. Detalii, suprinzător, se găsesc în Evenimentul Zilei.

Da. Știu. Și eu am fost curios cine a zis da, și cine nu, răspunsuri pe care le-am găsit pe blogul căpșunarului. De mare ajutor. :) Printre cei care au dat vot favorabil se numără europarlamentarii Elena EBA Băsescu și clujeanul Rareș Lucian-Niculescu, implicat prin 2009 într-un scandal printr-un birt de manele din cartierul Mănăștur, parcă. Dacă nu, acum poate era purtătorul de cuvânt al lui Emil Boc.

Vadim Tudor a votat împotriva. Verificați numai lista aia. O să aveți surprize.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *