5

Mi-e frică de mine, de aia nu-s șofer!

Io nu mă prea am cu îndeletnicirea de a conduce. Nici permis n-am. Am făcut școala cu domnu’ Curelaru care mi-a pus la dispoziție, acum 6 ani, Dacia lui din 1970. Examenul nu l-am mai dat, dosarul mi-a expirat, niște bani am aruncat.

Nici în ziua de azi nu mă atrage să fac ceva să-mi iau permisul. Am avut la dispoziție prea mulți șoferi și se pare că m-am obișnuit să stau în dreapta. Asta nu înseamnă că nu știu să conduc, cel puțin la nivel teoretic. Cunosc semnele de circulație, știu care cum are prioritate, am habar și de puțină legilasție, pot da chiar și informații tehnice despre componentele mașinii. Adică din dreapta îs cel mai bun șofer. :D Cu atenția stau mai prost. Și sunt avid de viteză.

Dacă mi-aș lua mașină, cred că aș rupe-o în două în cel mult o săptămână. Îs genul de om care vrea să atingă limitele. Penultimul telefon poate să confirme asta. L-am băgat în moarte clinică și l-am resuscitat până m-am plictisit. :D

Și totuși, oricât aș fi de curios care-s limitele lui Marian Hurducaș șoferul, tot n-aș face ce se vede în clipul de mai jos! Cel puțin nu de bună voie. Bine, acum nu pot să-mi dau cu părerea despre autenticitatea faptelor, clipul face otuși parte dintr-o campanie de promovare și a avut menirea de a ajunge viral. La câte vizionări are deja, și-a atins scopul.

The hardest thing, belive it or not, was fitting the driver’s balls into that cockpit. (Hitman6438 on YouTube)

Oricum, una peste alta, recitind textul ăsta îmi dau seama că mă tem de mine și că practic îmi fac un bine că nu mi-am luat permisul de conducere și nici mașină. :D La fel de bine vă fac și vouă că nu mă aveți șofer în trafic.

 

5 Comments

  1. Ma, nici eu n-am carnet, si nu l-am luat pana acum nu pentru ca mi-e firca de mine, ci pentru ca sunt cam aiurit si mi-e frica de ce as putea face prin trafic. Totusi, inclin sa cred ca m-as regrupa la volan. In plus de asta, la ce bun un carnet, daca n-am masina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *