6

Mic îndreptar jurnalistic: Diferența dintre Stana Izbașa și Sandra Izbașa

Luni m-am uitat la Știrile ProTV. Că n-am mai schimbat canalul după Happy Hour-ul lui Măruță unde tocmai prestase Cristian Gog.

A început Esca cu frații Cămătaru, care au avut un spațiu generos alocat și apoi a intrat știrea cu reușita de la Bruxelles a  fetelor din lotul de gimnastică, și despre cum au ajuns ele acasă. Și dă-i cu lacrima, dă-i cu emoționalul, mai bagă și-un zâmbet și apoi dă cu bota-n baltă de stropește tot. Voice overul ne-a demonstrat că are puțină cultură muzicală, atât el cât și cei prin mâna cărora a trecut textul respectiv. A zis că “surpriza a fost Stana Izbașa”, nu Sandra Izbașa, care a avut niște sărituri dumnezeiești la Campionatele Europene de anul ăsta.

Momentul e la 01.59.

Și pentru că am înțeles că e o gafă frecventă, am zis că ar fi de ajutor pentru colegii mei de breaslă un mic îndreptar jurnalistic, pentru a face ușor diferența între cele două persoane.

Observați diferența?

S-a înțeles? Nu-i greu. Pentru că nu-i ok o confuzie de genul ăsta. Deloc. E ca și cum i-ai spune lui Andrei Pleșu domnule Guță.

6 Comments

  1. Nu pot sa cred! Urat urat … ! Bine ca au spatiu pentru toti puscariasii si pentru toti criminalii !
    Bravo fetelor.. Felicitari !

  2. Uneori, Plesu s-a comportat ca un manelist, cantand pentru cel care a dat mai mult, asa ca, comparatia nu e buna :D

  3. Ca sa faci o asemenea confuzie, inseamna ca acel comentator (nu stiu pe moment sa traduc voice-over) e prost de da in gropi. L-au prostit manelele, pesemne.
    Cat priveste ordinea stirilor,inca o data zic ca e ceva in neregula cu tara asta, dar uitati-va in continuare la Pro tv, ce sa mai zic!

  4. Mai ziceau jurnalistii pe vremuri Lavinia Milosevici in loc de Lavinia Milosovici. Mai naspa era ca se petrecea in timpul razboaielor din fosta Iugoslavie, cand presedintele Serbiei era Slobodan Milosevic si poate se gasea vreun bosniac/croat/whateva sa-i faca felul fetei. Bine ca nu s-a intamplat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *