7

Mirela-bugetara, pesonajul colectiv-fictiv dintr-o skurtă epistolă

Subiectul zilei a smuls o reacție din tabăra Intact. Se cade să public textul pentru a echilibra ce s-a spus aici. Să zicem că acord un fel de drept la replică.

Așadar a venit pe calea Facebook-ului și nota explicativă, probabil poziție oficială, semnată de Dorothéa Ionescu-Vanau pe care, dacă o căutați pe Google, o să aflați că s-ar ocupa de imaginea Observatorului de imediat un an. Eu îmi amintesc de ea de pe vremea când era la Pro TV.

Pentru mine e un alt om de comunicare care nu comunică nimic. Ba chiar își dă cu stângu-n dreptu’.

Prea multă aroganță când ar trebui să fie fix invers.

Și totuși, io n-am înțeles de când cumpăratul legumelor și fructelor la bucată face obiectul unei știri? Undeva-n știrea lor pusă-n scenă se zice că românii au ajuns să cumpere din piață… chestii la bucată. Păi mă, doar acum au ajuns? Asta se practică din ’90! Sau ați uitat cum cumpăram o jumătate de pâine de la alimentară nu pentru că nu aveam bani ci pentru că nu era nevoie de mai multă? Unde dracu-i noutatea?

sursa foto

7 Comments

  1. Cand nu esti in stare sa furnizezi o chestie de calitate, fie ea si o amarata de stire, dai ciozvarte din astea rasuflate, facute pe genunchi.

    • Stai că cică nu-i poziție oficială. Au dat un comuncat până la urmă.

  2. Mda… Daca mai zic ceva despre “jurnalistii”, “reporterii” care habar nu au ce ineamna aceasta notiune, ma iau la cearta pe aici.
    E de tot rasul si faza cu Mirela bugetara cacatului si comunicatul duduii asteia. Asta e nivelul, ce sa mai comentez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *