0

Monstrul din râul Lăpuşnes

Povestea e simplă. Un băiet, din Maramureş, s-a dus la scăldat şi s-a lovit de oarece care semăna a aligator. Imediat s-a alertat toată lumea din împrejurimi că e monstru-n lac! Reptilianul cu sânge rece, care-şi poate regla singur temperatura, vrea să le facă rău moştenitorilor lor! Clar e din PD-L deşi pare puţin ungur, că e verde!

Şi asta e o pistă bună de urmat dacă vrem să găsim răufăcătorul! Am stabilit aşadar că face parte din coaliţia de guvernare şi toţi ştim că statul se face vinovat de toate relele care ni se întâmplă! Uitaţi-vă numa’ la Realitatea sau Antena 3. Deci aligatorul, dacă se află în camarila portocalie e la putere şi ar trebui să aibă firmă. Cel puţin una, pentru a putea semna contracte cu statul şi pentru a avea şi GSP ce investiga.

Mi-am permis să încep eu ancheta, plecând de la ipoteza şocantă enunţată anterior, şi am descoperit că… are firmă! Se numeşte SC Aligator SRL şi e din Maramureş! Doamnelor şi domnilor, exact cum bănuiam!

CONCLUZIE ŞOC: Monstrul din râul Lăpuşnes, se pare că e de fapt din Registrul Comerţului! GSP, ai legătura! Io ies din tură.

În altă ordine de idei, după ce văd ştirea la TV, îi spun lui Patrice, care e de loc din Baia Mare şi prin nu ştiu ce circumstanţe a fost coleg cu Chinezu, ca să vedeţi ce mică e lumea, îi zic deci:

- Ni bă! Aligatoriu în Maramureş. Hahaha :)) Voi vedeţi tridimensional tritonii?

- Nu mă, răspunde el sec. Tu încă n-ai înţeles că noi, în Maramu, avem tot ce vrei?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *