4

Ne merge bine, doar că suntem nerecunoscători (cu un mic UPDATE)

Am urmărit din nou discursul preşedintelui Traian Băsescu, deşi ştiu că nu spune mare lucru; în mare chestii evidente. Mă frapează faptul că de o vreme sunt din ce în ce mai interesat de scena politică, dar mai ales de ce-i în spatele cortinei. Ciudat. Acum câţiva ani gândeam altfel când auzeam despre politică. M-oi fi maturizat şi eu.

Aşadar, astăzi, după ce s-a întors de la summitul european unde a semnat pactul pentru stabilitatea financiară a Uniunii Europene, Traian Băsescu ne-a explicat că:

faţă

verso

A zis undeva că datoria privată cu aia publică împărţite la numărul de locuitori ajung undeva la 6.000 de euro/persoană. Avem cea mai mică datorie din UE. Sună bine şi am un deja vu: prin ’89 România stătea foarte bine la capitolul ăsta.

Şi aia cu moştenirea, că ce se lasă generaţiilor următoare, o casă sau o datorie, părinţii mei mi-au lăsat o casă fără datorii şi fără ajutorul statului. Sunt oameni simpli, muncitori.

 Mă scuzaţi că am îndrăznit să demontez şi discursul ăsta, după ce am făcut aceeaşi chestie cu ăsta şi ăsta. :)

P.S. Aşa-i că desenez cam multe floricele? Cred că-s mai sensibil decât ştiam. :D 

UPDATE – în timp ce peste tot era transmis discursul.

Noroc cu USL. Şi cu Antena 3.

Apără democraţia. Sau felixocraţia?  :D

 

4 Comments

  1. Totusi as vrea solutii de la un presedinte sau daca nu are, vreau sa-i adune la un loc pe cei care au. Nu vreau sa sa-mi spuna ceea ce stim toti

    • Nu pot decât să subscriu. Poate că un împrumut de oameni competenţi ar fi mai potrivit decât cel în bani.

  2. credca solutia ar fi alta. concediati toti si concurs pe bune pentru ocuparea posturilor. eu as ridica mana primul pentru. oare cati ar mai ridica-o?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *