0

Necunoscuţii care mă cunosc

După întâmplarea din dimineaţa asta tind să cred că am un talent incredibil în a atrage persoane necunoscute care sunt convinse că mă cunosc. Mai ţineţi mine episodul de Valinetines Day? E, ceva asemenător am păţit în timp ce mă-ndreptam către occupy locul de muncă.

Bine, dimineaţa în sine nu a fost o reuşită. Am început-o cu o fugă după autobuz în urma căreia m-am ales cu o minunată febră muşchiulară în zona tibiilor, motiv pentru care acum merg de parcă aş avea labe de scafandru. Păţăşti. Şi cam atât cu preludiul zilei de marţi, care are din oficiu 3 ceasuri rele.

Punctul culminant abia acum vine. În timp ce tranzitam parcarea din faţa Profi Grigorescu, o duduie pe la vreo 28 de ani, zâmbitoare (cine dracu zâmbeşte la ora 08.00 dimineaţa?!) se uită insitent la mine. Eu mă uit la ea timid şi-s ferm, dar ferm convins că privirile noastre s-au intersect pur şi simplu dintr-o greşeală a destinului. N-a fost să fie aşa.

Tipa vine săltăreaţă către mine şi zice:

- Salut!

- Ăăăă… Salut?!

- Ovidiu… Te întâlneşti cu el acum?

-…. (Who the f*ck is…?!)

- Că trebuie să mă ia de aici şi….

- Ovidiu?! Aaa! Da… cred că mă întâlnesc, zic după ce am simţit în prelabil potenţial de trolling.

- Voiam să-i spui… că-l aştept, mi se adresează ea ce şi cum ne-am şti de-o viaţă.

- Bine, îi spun! Să se grăbească că-i frig! şi m-am cărat către într-ale mele. Consternat şi întrebându-mă dacă nu cumva-s un magnet pentru necunoscuţi care mă cunosc, dacă nu cumva îs blestemat şi de ce eu?! Ce are faţa mea?!

Între timp, marţea s-a consumat uşor, cau un fitil de TNT, şi am trăit emoţia adoptării legii maidanezilor care permite eutanasierea lor, dr cu acordul consiliilor locale. Unii plâng, alţii se bucură. Aşa-i românul. Se bucură când moare maidanezul vecinului.

Apoi am aflat că Inna ia bătaie în noul videoclip. Şi mi s-a terminat tura de lucru.

Oare câte minute rele din cele 3 ore la fel de negative au mai rămas? Când am intrat în radio mai aveam în cont cam 150 de minute. Dar Ovidiu s-o fi dus după… necunoscuta care mă cunoaşte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *