12

Nefiltrato, I think this is the beginning of a beautiful friendship

Seara trecută, adică sâmbătă seara, iar am fost racolat la o beută. Iar. Și binențeles că s-o făcut mișto de mine că “cu ce ocazie pe la noi?” că s-o “deschis iar granița?”, în traducere liberă bătaie de batjocură că stau în Far Far Away Kingdom alias Florești, Raiul Imobiliarelor. Falimentate.

Motivul pentru care am turnat nefiltartă-n noi o fost că Radu Neag o primit prefixul DJ. Adică da, noi mallitorii de rând am dansat după cum o cântat el, DJ Radu Neag. Inițial o fost vorba de ceva “ceai dansant”, dar n-am văzut pe unu care să consume așa ceva. Mno, o fost ok așa pentru început și ca să-l încurajez îi dau 8 din 10 pentru playlist și 10 pentru atmosfera făcută. Nu am idee cum o reușit performanța asta, dar nici cât de praf am fost noi.

No și pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, mai jos aveți imagini needitate și făcute de amatori în birtul online-ului, pe numele lui Funky Bar. Ele vor vorbi despre momentele în care noi n-am fost capabili să articulăm altceva în afară de: iuuuuhuuu! A treia poză e o mostră de piți mode, pentru că în fiecare dintre noi, pe lângă copil, există o piți și-un coca. Vizionare plăcută.

Drept să vă spui m-am dus la party numa’ ca să-mi dau check in că mi-am făcut cont pe Foursquare. Și nu-mi explic cum am ieșit în toate pozele cu gura căscată. Dar din moment ce au fost mai mulți fotografi amatori, sunt tentat să afirm că sunt victima unui complot sau chiar a unei conspirații.

Pe de altă parte îs fericit că am prins care-i treba cu nefiltrata. Se pare că e singura bere care nu mă trimite la baie să fac șușu. Sau cel puțin nu atât de des. Oricum, îs fericit că am întâlnit-o.

P.S. Radu, dă-le fetelor și niște pampoane că-i greu să facă galerie cu gențile, fie ele și brănduite cu sigla ta. :D

12 Comments

  1. Dragule, se vede că nu ești un pițiponc veritabil, pentru că se numesc ”pompoane”.
    Și nu știu cine ți-a dat voie să publici asemenea fotografii. Încă nu știi că ce se întâmplă în Funky Bar rămâne pe Facebook?!
    Atât.

    • fatăăă era să-ți dau dreptate dar se pare că dexu acceptă amândouă variantele. cât despre poze :D

  2. Chiar ma intristeaza faptul ca doar acum te-ai imprietenit cu nefi, cum ii place sa o alinte prietenii. Credeam ca ai o gandire mai europeana. Se pare ca m-am inselat. Poate ar fi bine sa ne evitam o vreme.

    • Nu ai înţeles. Am zis că abia acum am descoperit de ce-mi place. Mai suntem prieteni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *