1

Nenea, dai şi mie un like?

De când a inventat Telefonul nenea ăla ce are numele şi pe pâine, Graham Bell,  nimic n-a mai fost ca înainte. Comunicarea a evoluat atât de mult încât a gâdilat Pentagonul în orgoliu şi o fost musai să inventeze Internetul.

No de aici, în scurt timp, lucrurile au luat-o razna! După o perioadă de tatonare, Telefonul şi Internetul s-au îndrăgostit unu de altu, chiar dacă relaţiile gay nu erau acceptate de societate, iar în prezent nu mai pot unul fără altul.

Din iubirea lor s-au născut Facebook şi Twitter. Doi copii năzdrăvani care cresc într-un an cât alte reţele sociale în 10! Fără să mănânce jăratec. Şi pentru că oricine se putea juca cu ei, oamenii s-au ataşat atât de tare de Facebook şi Twitter încât au dat dependenţă. Când fiinţele sociale au realizat acest lucru a fost prea târziu. Sufletele lor erau oricum condamnate pentru că toate activităţile şi le desfăşurau online. Chiar şi cerşetoria care indubitabil a evoluat la Cerşetoria 2.0. Ea poate fi întâlnită zilnic şi totodată identificată prin formule precum: pls RT, pls Like, pls Comm, pls etc. Există totuşi şi o altă practică nouă, care va sta mult timp în topuri:

Nenea, dai şi mie un Like?

Acum am dubii. Care-i cea mai veche meserie din lume: prostituţia sau cerşitul? Uneori merg mână-n mână, nu? :D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *