1

Never let me go aka Piele de găină movie

Mă plângeam/îmi vărsam frustrările în articolul ăsta cum că nu pot merge la Cinemateca TIFF şi cât de naşpa e destinul meu. Mno şi am zis atunci că cine vrea să meargă în locul meu, să o facă. Teodora s-a arătat interesată, prin urmare s-a dus la filmul de la Cinema Victoria, acolo joia ceva va veni va rula filmul… SURPRIZĂ! Aşa zice programul. :D Mai ţineţi minte când am zis că filmul are o poveste care face pielea de găină să simtă ca acasă? No am scos în evidenţă cu bold aspectul ăsta. Şi nu uitaţi că filmul e bazat pe o întâmplare reală. Să vedem deci cum l-a văzut Teodora.

„Never let me go” e un film despre care s-au spus multe, pe IMDb e notat cu 7.2/10, așa că n-am stat mult pe gânduri când am văzut că Marian pune la bătaie două bilete pentru acest film. După început nu prea îți poți da seama care e tema abordată, însă urmărind filmul îți vei da seama de tragismul poveștii.

Totul începe într-un internat din Anglia, unde, personajele principale, Kathy, Tommy și Ruth descoperă că sunt crescuți pentru ca la maturitate să devină donatori de organe. O dată cu trecerea timpului, aceștia trebuie să facă față și sentimentelor profunde de iubire, gelozie și trădare.

Filmul are o construcție interesantă iar jocul actorilor, mie personal, mi-a întrecut așteptările. Finalul a prins-o pe prietena mea care m-a însoțit, cu ochii în lacrimi.

Celor ce nu au văzut filmul, le recomand cu căldură să o facă.

Mulţumesc Teodora pentru intervenţie. :D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *