0

NOU! Orbit (cu aromă) de gelozie

Inspirat de colegii mei din presă, atât de jurnaliști cât și de către cei care produc conținut ca să tragă la cântar, mi-a venit o idee de produs nou. Zic că ar prinde la publicul român.

Recentele evenimente de la coaforul Perla, sau ceva, din/de pe Dorobanților din Capitală au scos din nou la înaintare clișeele verbale pe care odinioară le lecturam în ziare precum Infractoarea sau Infractorul. Pentru cine nu știe, erau niște ziare care mixau Libertatea de astăzi cu orice revistă contemporană care are materiale pornografice explicite. Fiind adolescent în vremurile în care nu-mi permiteam un Playboy, era bună și aia.

În cazul “Ploaie de gloante, coafura rezistă” care a luat mințile care i-au mai rămas mass mediei, s-au scos și expresii de la naftalină. A fost un caz mai special ca să zic așa. Mobilul crimei, la bază, a fost gelozia, după cum intuiția mi-a suflat în cască încă de la primul breaking news. Un motiv puternic pentru a spune încă din titlu că “Orbit de gelozie [insert bla bla aici]“, expresie pe care recunosc, am uitat-o.

Așadar,inspirat de presă după cum debitam adineaori, mi-a venit o idee de produs:

Slogan: N-ai motive să-ți bați nevasta? Mestecă Orbit cu aromă de gelozie!

Dacă pentru unii dragostea trece prin stomac, atunci pentru alții gelozia se rumegă. Cu cât te gândești mai mult la presupusele infidelitățuri, cu atât devii mai gelos. Și așa apar gesturile necugetate.

sursa glumei din paragraful 3. aia cu ploaie de glaonțe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *